To je to što me zanima!

Motkaš doživio slom: Suci mu poništili skok preko 6 metara

Osvajanje zlata u skoku s motkom na dvoranskom EP-u za Francuza Renoa Lavilleniea pretvorilo se u šok. Preskočio je 6,07 m, ali su mu skok suci poništili
Vidi originalni članak

Dok bi njegovi konkurenti dali sve da osvoje zlatnu medalju u skoku s motkom, Francuz Reno Lavillenie naslov europskog dvoranskog prvaka u Göteborgu 'proslavio' je uz bijes i suze.

Razlog tome nije nikakva ozljeda već sudačka odluka zbog koje je nesretni Lavillenie doživio emocionalni slom na tartan stazi. Francuski motkaš je prije spornog skoka već osigurao zlato nakon čega je preskočio nevjerojatnih 6,07 metara što je drugi najbolji sok u povijesti, odmah iza Bubkinih 6,15 metara.

Lavillenie je euforično počeo trčati od sreće, no kad se okrenuo vidio je podignutu crvenu zastavu, koja je značila nevažeći skok. Naime, iako letvica nije pala na pod našla se na dijelu konstrukcije na kojem, po pravilima, ne smije biti.

Novom prvaku slavlje se pretvorilo u frustraciju pokazujući kako letvica i dalje stoji na postolju, no suci nisu htjeli priznati skok nakon čega je Francuz briznuo u plač.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • pepitpapanoel 25.04.2013.

    Tako rade i jadnom Helceletu pa nije ni cudo da nitko nezna za njega :/

  • jabuka5 09.03.2013.

    jadan dečko ,,ako je preskočio ,,,,onda je preskočio ,,,,,,nešto mi ovdje nije jasno,,,,,,,,svud se muti ,pa možda i ovdje,,,,,,,

  • jasamtaj_ 09.03.2013.

    NE BUDITE SVI GLUPI U P.M. LIPO UZIMET KNJIŽICU DI PIŠU PRAVILA I PROČITAJTE! LIPO PIŠE DA LETVIĆA MORA OSTAT NA NOSAČIMA. A AKO SLUČAJNO OSTANE GORE VIŠE, ILI AKO JE MOTKAŠ VRATI RUKOM SKOK SE ISTO NE RACUNA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare