To je to što me zanima!

Mou: Hrvatska nije prijetnja, Škoti mogu pobijediti i proći

Škotska u Glasgowu s ovakvim samopouzdanjem iz Londona ima otvorena vrata prema tri boda, a s ukupno četiri boda može proći u drugi krug, mišljenja je Jose Mourinho
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon prva dva kola grupne faze još uvijek ne zna za pobjedu na Euru 2020. 'Vatreni' su uvjereni u sutrašnju pobjedu protiv Škotske na Hampden Parku koja bi im mogla donijeti nastavak na natjecanja, no ako pitate Josea Mourinha, Škoti su ti koji će u osminu finala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠTO NAS DANAS ČEKA? Prvi dan Eura 2020 s četiri utakmice: Rasplet skupina B i C

- Škotska u posljednjem kolu igra protiv Hrvatske koja se ne pokazuje kao velika prijetnja. Na ovom turniru Hrvatska nije na vrhunskoj razini i mislim da su Škotskoj otvorena vrata za pobjedu i prolazak dalje - ispalio je 'Special One'.

Češka je u prvom kolu potpuno nadigrala Škote, koji su u 'bitci za Britaniju' neočekivano izvukli bod protiv jake Engleske.

- Bili su impresivni. Škotska u Glasgowu s ovakvim samopouzdanjem iz Londona ima otvorena vrata prema tri boda, a s ukupno četiri boda može proći u drugi krug. Škotska je momčad u pravom smislu te riječi i dat će sve od sebe da obraduje fanatične navijače - zaključio je novi trener Rome.

VATRENI TALISMAN Ako to nije sreća: S Vatrenima za pobjedu protiv Škotske trenirao sin Ognjena Vukojevića

I u pravu je, Hrvatska definitivno nije "velika prijetnja" na ovom Euru. Jedini gol koji smo zabili je proizvod trenutka inspiracije Ivana Perišića, a sve ostalo je bilo za zaborav.

No, i mi ćemo brzo zaboraviti sve loše. Samo je potrebna jedna pobjeda kako bi izašli iz te nesretne rupe i krenuli prema naprijed!

ZAGREBAČKI MACGREGOR Engleska je laž da su Škoti škrti, a da sam dobio euro za svaku fotku sa mnom, bio bih bogat!

Idi na 24sata

Komentari 93

  • KnezDomagoj 21.06.2021.

    Izuzetno loš trener i još gori prognozer.

  • Palmanova 21.06.2021.

    u zadnjih 15 utakmica pod buDalićem imamo skor:4 pobjede-3 remija-8 poraza ..Gol razlika 20:25.....najgori niz nekog trenera Hr repke?

  • Moriento Fernandes 21.06.2021.

    To je govorio 2018.To je mislio i ovo proljeceOn stalno nesta prognozira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare