To je to što me zanima!

Mou napustio Uefu preko pisma za Bobana: Podnosim ostavku!

Kriteriji u koje sam tako snažno vjerovao kada sam se pridružio više ne stoje i osjećam obvezu donijeti ovu odluku, objasnio je Mourinho odlazak iz Uefe
Vidi originalni članak

Portugalski strateg Jose Mourinho dobio je četiri utakmice zabrane nakon što se 'obračunao' na parkingu s engleskim sucem Anthonyjem Taylorom nakon što je Roma izgubila od Seville u finalu Europske lige nakon raspucavanja penala. Potaknut tom odlukom krovne europske nogometne organizacije, Portugalac je napustio Uefu

POGLEDAJTE VIDEO 'Ti je*ena sramoto': Mourinha je Uefa kaznila s četiri utakmice

Preciznije, napustio je Uefin nogometni odbor - savjetodavno tijelo sastavljeno od bivših igrača i elitnih trenera. Priopćio je to Zvonimiru Bobanu koji je u Uefi kao bliski suradnik za nogometna pitanja i desna ruka predsjednika Aleksandra Čeferina.  Pismo koje je poslao bivšem kapetanu 'vatrenih' prenosimo u cijelosti. 

Poštovani g. Boban!

Zahvaljujem Vam na pozivu koji ste mi uputili da postanem član Nogometnog odbora UEFA-e, međutim sa žaljenjem Vas moram obavijestiti da momentalno podnosim ostavku. Kriteriji u koje sam tako snažno vjerovao kada sam se pridružio više ne stoje i osjećam obvezu donijeti ovu odluku.

Lijepo Vas molim da moju odluku priopćite i predsjedniku gospodinu Aleksandru Čeferinu.

Podsjetimo, 

Andalužani su s bijele točke zabili četiri gola, a Talijani tek jedan što je značilo i srebrna medalja za Mourinha koji je medalju poklonio navijaču i rekao kako 'to uvijek radi sa srebrnima, a zadrži zlatne'. A sve je eskaliralo - na parkingu. Tamo je osebujni Portugalac ugledao suca Taylora i ispratio ga sa stadionima teškim riječima. 

- Čestitam, ti j**ena sramoto! - grub je bio Mourinho pa ga još izvrijeđao i na talijanskom jeziku prije nego što su suci otišli minibusom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare