To je to što me zanima!

Mou ne želi zvijer iz Vinjana: 'Ne, on mi nije dovoljno dobar'

Hrvatski reprezentativac iz Eintracht Frankfurta bio je sjajan prethodne sezone kao i na Mundijalu u Rusiji, a zajedno s Ivanom Perišićem radio je probleme gotovo svakom protivniku
Vidi originalni članak

Jose Mourinho slao je svoje skaute kako bi dobio što opsežnije izvješće po pitanju Ante Rebića.

Potrebna su mu hitra i moćna krila što Ante i je, međutim, Portugalac nije impresioniran, piše The Sun.

- Nakon inicijalnog interesa, Portugalac se ohladio jer nije uvjeren kako je Ante pravi igrač za United - stoji u britanskom tisku.

Hrvatski reprezentativac iz Eintracht Frankfurta bio je sjajan prethodne sezone kao i na Mundijalu u Rusiji, a zajedno s Ivanom Perišićem radio je probleme gotovo svakom protivniku.

Sve to skupa, čini se, nije natjeralo Mourinha da za zvijer iz Vinjana Donjih izvuče vreću novaca.

Nju bi pak mogao poslati za Milano gdje se nalazi njegova stalna želja, Ivan Perišić. Mourinho želi ofenzivca Intera, međutim, klubovi se ne mogu dogovoriti oko cijene.

Baš je nedavno Portugalac kukao.

- Volio bih dovesti dvojicu igrača. Barem dvojicu. Međutim, mislim da to neću dobiti. Možda dobijem jednog. Upravi kluba sam dostavio listu s pet imena prije nekoliko mjeseci i sada mogu samo čekati.

U klub bi trebao stići Leicesterov stoper Harry Maguire, ali i dalje ostaje otvoreno pitanje na koji će način Mou nadograditi ofenzivu 'crvenih vragova'.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • pomorac11 31.07.2018.

    Rebić je dobar,borben,odličan mladi igrač koji će uz dobrog trenera(a Mourinho to odavno nije,on je pročitana knjiga) još puno puno napredovati i za 2-3 godine potpuno igrački sazrijeti.Mou mlati praznu slamu već duže vrijeme.

  • Ivica9999 31.07.2018.

    Mau je u pravu.

  • st.hrvatska 30.07.2018.

    Kad on nesto prognozira kladi se u suprotno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare