To je to što me zanima!

Mourinho bocnuo rivale: Ostale su momčadi koje tu ne bi smjele biti. Ispali su i trebaju ići kući...

Europsku ligu trebaju igrati momčadi koje su prošle kroz cijelo natjecanje. Pa neće sada valjda Lazio igrati i treći turnir, zar ne?, rekao je Mourinho
Vidi originalni članak

Roma je pod vodstvom portugalskog stratega Jose Mourinha obranila prednost iz prvog susreta  (2-0) i nakon remija u San Sebastianu protiv Real Sociedada osigurala plasman u četvrtfinale Europske lige. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Suparnik je imao veliku ambiciju da nam zabije gol u prvih 15-20 minuta i u tom su periodu dominirali. Nakon toga smo se dobro branili, prijetili iz kontranapada i ni u jednom trenutku nismo prestali tražiti gol. Zahvaljujem navijačima koji su nas pratili ovdje i koje su stjerali u kavez gdje su patili skupa s nama -  rekao je Mourinho nakon plasmana u daljnju fazu natjecanja. 

U petak u podne počinje ždrijeb za Ligu prvaka, dok od 13 sati kreće ždrijeb Europske lige, a u 14 sati za Konferencijsku ligu. Mourinho je prošle sezone s Romom osvojio Konferencijsku ligu, dok je ove dogurao do još jačeg europskog najtecanja. 

Mourinho je uoči ždrijeba komentirao koga bi htio vidjeti u četvrtfinalu, ali je iskoristio i priliku kako bi iskritizirao Uefin sustav natjecanja o kojem nema najbolje mišljenje. 

- U ždrijebu postoje momčadi koje ne bi smjele ovdje biti. Ako su eliminirane iz natjecanja, onda trebaju ići kući. Stoga, ako ovo natjecanje osvoji momčad koja je ispala iz Lige prvaka, to će za mene biti beznačajno. Europsku ligu trebaju igrati momčadi koje su prošle kroz cijelo natjecanje. Pa neće sada valjda Lazio igrati i treći turnir, zar ne -  rekao je Mourinho misleći i na talijanskog rivala, Juventus, koji je još ranije ispao iz Lige prvaka i natjecanje kao trećeplasirani u skupini nastavio u Europskoj ligi.

POGLEDAJTE VIDEO: TISUĆE LJUDI DOČEKALE HAJDUKOVCE

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Palmanova 17.03.2023.

    Forza Roma.ROMA Campione!

  • Space Burek 17.03.2023.

    Kaže kako nisu prestali tražiti gol a imali su 3 udarca na gol u 90min od toga 0 u okvir.

  • MatijaKezele 17.03.2023.

    Samo da ga pregazi Lazio sad za vikend i sve je sarriju oprošteno. Trener s ogromnim kompleksima

Komentiraj...
Vidi sve komentare