To je to što me zanima!

Mourinho dobio što je htio, Adriana poput životinje!

Naučio sam u ovo malo vremena koliko Interu i njegovim navijačima znači ova utakmica - rekao je Mourinho nakon pobjede protiv Juventusa
Vidi originalni članak

Inter je vodio 1-0, a sudac je pogledavao na sat. Stavio zviždaljku u usta i odsvirao kraj. Predsjednik Intera Massimo Moratti strelovito je skočio sa stolice. Počeo se grliti sa najbližima. Potom je pogledao prema terenu. Trener Jose Mourinho, koji je u Inter stigao na ljeto, podigao je palac prema svečanoj loži.
- Naučio sam u ovo malo vremena koliko Interu i njegovim navijačima znači ova utakmica i pobjeda. Zato mi je drago što sam u sve ugradio mali dio svog znanja - rekao je Mourinho i nastavio: - Bila je ovo fantastična prezentacija taktike. Odigrali smo savršeno, zatvarajući sve što smo trebali. Nismo im dopustili ništa. U taktičkom smislu bravurozno smo sve napravili i jedino smo se bojali prekida. Međutim, i u tom segmentu napravili smo sve savrešno i Juventus je stvorio samo jednu priliku.Onu Alessandra del Piera na kraju utakmice - rekao je Mourinho.
Krenuo je i s osobnim pohvalama.
 - Želim Adriana-životinju i dobio sam ga na terenu. Ibrahimović? Dajte mi jednu pokudu o njemu da vas napadnem i prekrižim za sva vremena. Ibrahimović je bio sjajan, golemi posao je radio. Zanettija obožavam, profesionalac je na kvadrat. Svi smo bili sjajni - zaključio je Mourinho nakon pobjede protiv Juventusa golom Muntarija.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • trbek 23.11.2008.

    inter je ove godine 3 utakmice dobio u zadnjih 10 min reggina.lecce,udinese... i to da vec izracunas to je vec 6 sretnih bodova....

  • sasapref 23.11.2008.

    tko je bio igrac utakmice ?Ako neko zna nek napise.

  • plavocrni 23.11.2008.

    ja ne vidim gdje je to jucer bila sreca..pa nekako su morali dat gol od svih sansi koje su imali..juve je taj koji je pobjedivao prije u 90+,a ne inter,ove godine inter je jednu tekmu dobio u sudackoj nadoknadi..trebali su ic doma sa 3 gola najmanje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare