To je to što me zanima!

Mourinho kreće u pregovore s 'bluesima' oko novog ugovora

Dugoočekivani naslov u Premiershipu Joséu Mourinhu trebao bi donijeti poboljšani ugovor. Otočki mediji pišu kako će Posebni zarađivati 2,1 milijun funti više po godini
Vidi originalni članak

Ostat ću ovdje dok me god Abramovič bude htio. Kad mi kaže da odem, otići ću, kazao je José Mourinho na upit hoće li ostati u Chelseaju.

No čini se da će mu gazda novopečenog prvaka Engleske ponuditi novi, poboljšani ugovor. Kako i ne bi kad mu je Posebni osigurao prvi premijerligaški naslov nakon pet godina.

Portugalac trenutačno ima ugovor koji važi do kraja sezone 2016./2017., a britanski mediji već su se raspisali kako bi novi četverogodišnji ugovor trebao vrijediti 42 milijuna funti ili 10,5 milijuna godišnje, što je povišica od 2,1 milijun funti u odnosu na sadašnje uvjete.

Mourinho je kao trener osvojio osam nacionalnih prvenstava, četiri kupa, tri liga-kupa, četiri superkupa, dva naslova prvaka Europe te jedan Kup Uefa tijekom vođenja Porta, Chelseaja, Intera i Real Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • spej_skadet 07.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Marin-Arsenal 07.05.2015.

    On će zarađivat 10.5 mil. a Wenger u Arsenalu godišnje ima 11 mil.baš sam to neki dan pročitao na nekim arsenalovim stranicama na fb,sad koliko u tome ima istine neznam.Dobra neka logika. :D

  • strmi007 06.05.2015.

    najbolji trener svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare