To je to što me zanima!

Mourinho opet ljut na upravu! Treba mu stoper, našao metu...

Portugalski trener veliku većinu krivnje prebacuje na nedostatak pojačanja, a to je dovelo do nove svađe s upravom. Jose je zasad našao tri stoperske mete, a glavna je - Koulibaly
Vidi originalni članak

Jose Mourinho opet je ljut na upravu! I dalje ih krivi zbog nedostatka pojačanja, a Portugalac im je zamjerio i to što se nisu pojavili u Španjolskoj na utakmici Lige prvaka protiv Valencije.

Iskusni strateg očajnički želi dovesti stopera sljedeći mjesec, a vjeruje da su ovosezonski obrambeni problemi rezultat manjka aktivnosti na tržištu vezano za obrambene igrače.

Voljan je Jose prodati i Erica Baillyja, Marcosa Roju te Phila Jonesa kako bi skupio što više novca za kvalitetnog stopera, no uprava se zasad i ne trudi previše oko dovođenja zvjezdanih pojačanja. 

BOŽIĆNA VEČERA: TJESTENINA Kako je Mourinho ukrao Božić: Dečki, vidimo se na treningu...

A glavna meta? Kalidou Koulibaly, branič Napolija, koji bi navodno koštao preko sto milijuna eura! Uz njega, na radaru su crvenih vragova i Tottenhamov Toby Alderweireld kao i Interov Milan Škriniar.

Uprava je razljutila bivšeg trenera Intera i zbog toga što se nitko od bitnijih članova uprave nije pojavio na utakmici s Valencijom. Ed Woodward, Joel i Abram Glazer... Svi su redom preskočili susret!

URNEBES Samo Jones zabija! Mourinhov je igrač dao bizaran autogol...

- Nitko bitan iz uprave nije bio u Valenciji. Ubrzo nam dolazi prijelazni rok, a nitko ne zna ništa. Ne rade na prodaji, ne rade na kupovini, a imaju 58 skauta i tri šefova skauting službe. Jose vjeruje da se tako ne vodi klub - rekao je za Telegraph izvor blizak Mourinhu.

Sapunica se nastavlja...

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • the devil 15.12.2018.

    Mou i pep neznaju igrat nogomet bez novaca...

  • aavent 14.12.2018.

    Čovječe, imaz vezni redi svaki ima preko 190 cm i ti tražiš stopera. Sa takvim veznim redom se ne može današnji nogomet igrati, daleko od toga da stoper ne treba, ali puno više treba kreativni vezni igrač

  • realan902 14.12.2018.

    Normalno da mu treba..nije on kriv koliko united ima ocajne igrace..onaj sanchez je za bacit,za pogbu se nikad nezna kako ce odigrat isto ko i lukaku a to su im najskuplji igraci..a o obrani komplet da ne pricam

Komentiraj...
Vidi sve komentare