To je to što me zanima!

Mourinho: Zna Pep točno kako je pobjeđivao u utakmicama

Realov trener po tko zna koji put udario je po Barceloni, svom kolegi Pepu Guardioli i sucima. Rekao je da Pep jako dobro zna kako je Barca sve ove godine pobjeđivala
Vidi originalni članak

Niti na gostovanju u Njemačkoj Jose Mourinho ne prestaje razmišljati o Barceloni i kolegi Pepu Guardioli. Nije ga omeo ni poraz od Bayerna.

- Guardiola je inteligentan momak i jako dobro zna kako je Barcelona pobjeđivala posljednjih godina. On sve jako dobro zna i svjestan je toga - rekao je Mourinho aludirajući na sudačku pomoć Barceloni.

Napad na Barcelonu samo je nastavak Joseova obraćanja medijima nakon što je Barca u četvrtfinalu Lige prvaka izbacila Milan. Tada je rekao da će Barca sigurno igrati u finalu Lige prvaka zbog pomoći Uefe. Slično ponavlja i u španjolskoj Primeri gdje mu se Guardiolina momčad približila na samo četiri boda zaostatka.

Nakon svega sjetio se i sinoćnje utakmice u kojoj je Real izgubio. Naravno, i za taj poraz djelomično je bio kriv sudac. Barem tako tvrdi Jose.

- Nerješeno bi bilo pravednije jer je kod prvog gola bilo zaleđe. No tako je to u nogometu, pobijedi onaj tko zabije gol više. Nema veze je li to bilo u prvoj ili zadnjoj minuti - zaključio je u maniri pravog filozofa Mourinho.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • liverpoolfan92 19.04.2012.

    Bas me zanima jel to misli i na onu tekmu kad su ih unistili 5-0

  • panjola 19.04.2012.

    sta svi pricate gluposti to sto je on poceo na presici komentirat barcelonu i pepa to nema veze s njim nego s provokantnim pitanjima sugavih novinara na koje on odgovara na svoj nacin..on je svjetski trener koji zna svoj poso ja neznam sta vi lupetate gluposti pa barcelone nebi bilo da nema cavija i inijeste kaki messi pa on je truba pogledajte samo argentinu kako igra tamo messi cudesni ..a pogledajte spanjolsku koja ima cavija i inijestu..zato tisina oko tog mesija..a da se dotaknemo barcelone i sudnjea pa njima se pomaze svaku tekmu to je vec postalo normalno a murinjo je iskompleksiran jel ocito di god dode u bilo koji glub ce bit pokraden jel ga nevole ljudi iz vrha nogometa..toliko od mene

  • matab88 18.04.2012.

    ovo je samo dokaz da se boji da ga katalonci ne demoliraju u subotu ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare