To je to što me zanima!

'Možda se provučemo dalje ako odigramo kao u drugom dijelu'

Sinoćnjim porazom od Arsenala, AC Milan je prekinuo niz od 13 utakmica bez poraza. Wengerova momčad probudila se iz mrtvih i rezultatom 2-0 ostvarila veliku prednost nad Talijanima
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko neslavnih poraza, Arsenal je jučer pobjedom 2-0 nad talijanskim Milanom u Europskoj ligi iznenadio mnoge. Krenuli su dobro i već u prvom poluvremenu postavili rezultat koji se igračima Milana pokazao kao nedostižan do kraja utakmice. 

RASPALO SE SVE Kaos u Arsenalu: Igrači jedni protiv drugih, ali i Wengera

Kapetan Milana, Leonardo Bonucci, poraz svoje ekipe objasnio je nedostatkom iskustva i krivim mentalitetom.

- Nismo imali pravi mentalitet od početka. Bili smo malo u strahu jer smo jako mladi. Nadajmo se da ćemo naučiti nešto iz ovoga - rekao je i nastavio:

- Teško je, ali morat ćemo dati sve od sebe u uzvratnoj utakmici. U nogometu je sve moguće, tako da moramo biti optimistični.

Čestitao je Arsenalu na odlično odigranom prvom poluvremenu, a pogreške svoje momčadi opravdao nervozom i uzbuđenjem. 

- Morali smo biti pametniji i odgovorniji s loptom, to znamo. Ako u Londonu budemo igrali s istim duhom, koji smo pokazali u drugom poluvremenu, možda se uspijemo provući.

EUROPSKA LIGA Arsenalova škola nogometa u Milanu, težak poraz Ćorluke...

Njegov suigrač Alessio Romagnoli se slaže.

- Dopustili smo dva glupa gola i završili s negativnim rezultatom u prvoj utakmici. Dat ćemo sve od sebe u uzvratu, nemamo što izgubiti.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Gunersss_ 09.03.2018.

    Hahahaha dva glupa gola a prije prvog gola arsenal imao jos dva zicera..da ne spominjem drugi gol da im je Ramsey skoro usao u gol sa loptom kako su svi ispali.. jedina sreca milanu je sto naprijed nije Lacazette ili Auba,primili bi jos vise..welbeck je dobar ali samo za trcanje!

  • NIKE 09.03.2018.

    Ovaj je stvarno ispao glup napustivši Juventus, a Juve pametna sredina što može bez ovakvog klasnog stopera.

  • 09.03.2018.

    Glupa gola? Oba gola, pogotovo onaj drugi kad je izbačena cijela Milanova obrana, sve su samo ne glupi... Milan je jednostavno loš, niti blijeda sjena nekadašnjeg velikana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare