To je to što me zanima!

Može li im itko stati na kraj? Mektić i Pavić nanizali 18 slavlja

Bit će to peti 'Masters' finale,  ukupno dvanaesti, u ovoj sezoni za hrvatsku kombinaciju. U Miamiju, Monte Carlu i Rimu Mektić i Pavić su slavili, dok su u Madridu poraženi
Vidi originalni članak

Nikola Mektić i Mate Pavić pobijedili su njemačko-rumunjsku kombinaciju Krawietz/Tecau s 7-6(3), 7-6(12) i plasirali se u finale Mastersa u Torontu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvom je setu svaki par imao po jednu šansu za break, neiskorištenu, a hrvatska je kombinacija prelomila set u 'tiebreaku' uzevši dva 'minibreaka' protivniku.

VIDEO: MATIN I NIKOLIN SHOW 'To je medalja. Teška je. Paviću, jesi ti sretan? Nemoj se smijat'

Mektić i Pavić imali su priliku pri vodstvu 2-1 u drugom setu jednu break loptu koju nisu iskoristili, a nisu ni tri u nizu pri vodstvu 3-2. Set je opet otišao u tiebreak gdje je bilo kudikamo zanimljivije nego u prvom. Krawietz i Tecau otvorili su s 4-0, a naši su ubrzo poravnali na 5-5. Potom su uslijedile set i meč lopte, a Mektić i Pavić iskoristili su svoju četvrtu i zaključili meč.

Bit će to peti 'Masters' finale,  ukupno dvanaesti, u ovoj sezoni za hrvatsku kombinaciju. U Miamiju, Monte Carlu i Rimu Mektić i Pavić su slavili, dok su u Madridu poraženi. 

ČETVRTFINALE TORONTA Tko im što može? Pavić i Mektić do pobjede nakon zaostatka

Za 10. titulu sezone borit će se boljih iz meča Gille/Vliegen i Ram/Salisbury, koji su u četvrtfinalu izbacili Ivana Dodiga.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 15.08.2021.

    Eto mogu Ram i posebno inspirirani Salisbury, treća sreća za njih

  • kolikojesati 15.08.2021.

    Ali zašto dodig uzeo bopanu ko partnera?!

  • Karlo Marić 14.08.2021.

    Boze moj pa ovi nisu normalni,pa sve ce poosvajati ove godine,ne vidim koji ih par može zaustaviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare