To je to što me zanima!

Modrić 'dirigirao', Madriđani iskoristili svoje šanse i izborili četvrtinu finala Lige prvaka

Real je pobijedio na domaćem terenu Atalantu 3-1 i ukupnim rezultatom 4-1 izborio četvrtfinale Lige prvaka. Luka Modrić je ponovno odigrao fenomenalnu utakmicu
Vidi originalni članak

Real Madrid je na zamjenskom stadionom slavio protiv Atalante 3-1 i ukupnim rezultatom 4-1 izborio četvrtfinale Lige prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Madriđani su branili prednost 1-0 iz Bergama i na terenu se postavili upravo tako - obrambeno. Muriel je propustio u prvoj minuti dovesti Talijane u vodstvo, a utakmica je od tog trenutka bila strašno dosadna. Real je, na drugoj strani, promašio šansu preko Viniciusa nakon odličnog duplog pasa s Benzemom.

MARCA: 'Real je bez Modrića užasan. Ne bi pobijedio ni na treningu...'

Upravo je potonji doveo Madriđane u vodstvo u 34. minuti na asistenciju hrvatskog maestra Luke Modrića koji je inače još jednom odigrao fenomenalnu utakmicu i još jednom pokazao da su godine za njega - tek broj. Talijani su poklonili loptu hrvatskom kapetanu koji je i sam mogao završiti akciju, ali ne bi Modrić bio 'Modrić' kada ne bi dodao onom u boljoj situaciji. Benzema nije imao težak posao i 'kraljevi' su otišli na prednost s minimalnom prednošću iz ove utakmice.

U drugom dijelu je utakmica malo živnula, a Real je pitanje prolaznika riješio u 60. minuti kada je Ramos zabio iz penala. Atalantin branič je srušio Viniciusa izvan kaznenog prostora, ali postojao je i kontakt unutar tako da je VAR soba potvrdila sučevu odluku. Ramos, s kojim na terenu Real nije ispao iz Lige prvaka od 2015., hladno kao 'špricer' realizirao je najstrožu kaznu. Golmana je poslao u jednu, a loptu u drugu stranu i slavlje je moglo započeti. 

HOĆE LI DANAS? Ramos nije izbačen iz 'nokaut' faze Lige prvaka još od 2015.!

Atalanta se trudila doći do počasnog gola, a njega je zabio Muriel u 83. minuti i donio kakvu-takvu nadu svojoj momčadi. Ona nije bilo dugog vijeka jer je već u sljedećem napadu Asensio na asistenciju Lucasa Vasqueza zakucao loptu u gol za kraj svih dilema oko prolaznika. 

Mario Pašalić je zaigrao od prve minute za goste, a Gasperini ga je zamijenio na poluvremenu, dok je na drugoj strani Modrić odigrao cijeli susret za domaćina.

PONOVNO 'KRALJ? Zidane: 'Povratak Ronalda u Real Madrid? Da, postoji šansa'

 

 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • 17.03.2021.

    Ne volim Real ali apsolutno zaslužili proci dalje.U potpunosti nadigrali Atalantu.Razočarala Atalanta jer mogu bolje od prikazanog.

  • 17.03.2021.

    Hrvat Modrić, najbolji Nogometaš svijeta svih vremena! On će i sa 50 biti najbolji

  • Paco-2017 17.03.2021.

    Rekao mu je jucer "tata" iz Mostara sve sto je trebalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare