Obavijesti

Sport

Komentari 125

Modrić 'dirigirao', Madriđani iskoristili svoje šanse i izborili četvrtinu finala Lige prvaka

Modrić 'dirigirao', Madriđani iskoristili svoje šanse i izborili četvrtinu finala Lige prvaka

Real je pobijedio na domaćem terenu Atalantu 3-1 i ukupnim rezultatom 4-1 izborio četvrtfinale Lige prvaka. Luka Modrić je ponovno odigrao fenomenalnu utakmicu

Real Madrid je na zamjenskom stadionom slavio protiv Atalante 3-1 i ukupnim rezultatom 4-1 izborio četvrtfinale Lige prvaka.

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

Madriđani su branili prednost 1-0 iz Bergama i na terenu se postavili upravo tako - obrambeno. Muriel je propustio u prvoj minuti dovesti Talijane u vodstvo, a utakmica je od tog trenutka bila strašno dosadna. Real je, na drugoj strani, promašio šansu preko Viniciusa nakon odličnog duplog pasa s Benzemom.

'Real je bez Modrića užasan. Ne bi pobijedio ni na treningu...'
'Real je bez Modrića užasan. Ne bi pobijedio ni na treningu...'

Upravo je potonji doveo Madriđane u vodstvo u 34. minuti na asistenciju hrvatskog maestra Luke Modrića koji je inače još jednom odigrao fenomenalnu utakmicu i još jednom pokazao da su godine za njega - tek broj. Talijani su poklonili loptu hrvatskom kapetanu koji je i sam mogao završiti akciju, ali ne bi Modrić bio 'Modrić' kada ne bi dodao onom u boljoj situaciji. Benzema nije imao težak posao i 'kraljevi' su otišli na prednost s minimalnom prednošću iz ove utakmice.

Champions League - Round of 16 Second Leg - Real Madrid v Atalanta

U drugom dijelu je utakmica malo živnula, a Real je pitanje prolaznika riješio u 60. minuti kada je Ramos zabio iz penala. Atalantin branič je srušio Viniciusa izvan kaznenog prostora, ali postojao je i kontakt unutar tako da je VAR soba potvrdila sučevu odluku. Ramos, s kojim na terenu Real nije ispao iz Lige prvaka od 2015., hladno kao 'špricer' realizirao je najstrožu kaznu. Golmana je poslao u jednu, a loptu u drugu stranu i slavlje je moglo započeti. 

Ramos nije izbačen iz 'nokaut' faze Lige prvaka još od 2015.!
Ramos nije izbačen iz 'nokaut' faze Lige prvaka još od 2015.!
Champions League - Round of 16 Second Leg - Real Madrid v Atalanta

Atalanta se trudila doći do počasnog gola, a njega je zabio Muriel u 83. minuti i donio kakvu-takvu nadu svojoj momčadi. Ona nije bilo dugog vijeka jer je već u sljedećem napadu Asensio na asistenciju Lucasa Vasqueza zakucao loptu u gol za kraj svih dilema oko prolaznika. 

Mario Pašalić je zaigrao od prve minute za goste, a Gasperini ga je zamijenio na poluvremenu, dok je na drugoj strani Modrić odigrao cijeli susret za domaćina.

Zidane: 'Povratak Ronalda u Real Madrid? Da, postoji šansa'
Zidane: 'Povratak Ronalda u Real Madrid? Da, postoji šansa'

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka: Real Madrid-Atalanta 21.00 , Alfredo di Stefano, Madrid
Real Madrid
Benzema 34' Ramos 60' Asensio 85'
3 : 1
Atalanta
Muriel 83'
Sortiranje događaja
90'

KRAAAAJ. Real je pobijedio na domaćem terenu Atalantu 3-1 i ukupnim rezultatom 4-1 izborio četvrtfinale Lige prvaka.

85'

GOOOOL. Asensio je zabio za povećanje vodstva i ugasio sve nade Talijanima. Atalanta se potpuno otvorila nakon zabijenog gola, a Madriđani su ih kaznili praktički u prvom napadu nakon što su izveli loptu s centra.

83'

GOOOL. Muriel zabio iz slobodnjaka prekrasan gol.

79'

Evo pokušaja Muriela, ali ne može Atalanta ni do počasnog gola. Sve je rješeno na stadionu Alfredo di Stefano.

69'

Uhh. Odlična prilika za Atalantu. Zapata je dobio odličnu loptu kroz srce madridske obrane, ali pucao je točno u Courtoisa. Na drugoj strani Benzema je promašio zicer. Vazquez je odlično ubacio s desne strane, a Benzemin prvi pokušaj glavom obranio je golman, a drugi je zaustavila stativa.

Komentari 125