To je to što me zanima!

Manchester City 'blitzkriegom' riješio Chelsea, Hudson-Odoi zabio počasni gol za 'plavce'

Chelsea je u utakmicu ušao kao momčad 'gladnija' pobjede da bi ih Manchester City u potpunosti ugasio s tri gola u mreži u vrlo kratkom vremenu. Chelseajeva kriza se nastavlja
Vidi originalni članak

Odličnu utakmicu priuštili su nam u 17. kolu Premiershipa momčadi Chelseaja i Manchester City. Iako oslabljen ne igranjem nekoliko ključnih igrača, momčad Pepa Guardiole (3-0) došla je do pobjede u važnoj utakmici. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Chelsea je odlično ušao u utakmicu, iako to nije bilo ništa konkretno. A onda je uslijedila prava rapsodija u redovima 'građana'. Momčad Pepa Guardiole 'dizelaški' je ušla u utakmicu, a nakon 18 minuta počeli su igrati kako mogu i umiju. 

U SIJEČNJU SLAVI 50. Guardiola: Mislim da neću ubrzo u mirovinu, bolji sam nego ikad

Gündogan (18'), Foden (21') pa De Bruyne (34') i Chelsea je potopljen u 16 minuta. Kovačić se uklopio u sveukupno blijedu partiju svoje momčadi. U 77. minuti na travnjaku ga je zamijenio Kai Havertz.

City se u drugom dijelu u potpunosti povukao i branio sa svih 11 igrača iza lopte, a svoje su šanse 'vrebali' iz kontri i polu-kontri., a za utakmicu nisu konkurirali Ederson, Garcia, Walker i Gabriel Jesus zbog pozitivnog nalaza na korona virus.

DOŠLA KORONA Manchester City ide na Chelsea bez čak petorice važnih igrača

Chelsea je do počasnog gola došao u posljednjim trenutcima utakmice kada je Hudson-Odoi zabio na asistenciju Havertza, obojica su ušli kao zamjene.

Nekako ostaje osjećaj da je Lampard trebao napraviti neke zamijene puno ranije nego što je to napravio, ali znate kako se kaže, lako je biti general poslije bitke...

City je pobjedom došao do petog mjesta na tablici Premiershipa, s četiri boda zaostatka za vodećim Liverpoolom i Manchester Unitedom, ali uz utakmicu manje.

KOVAČIĆ NIJE IGRAO Villa produbila krizu Chelseaja

Standings provided by SofaScore LiveScore
Idi na 24sata

Komentari 37

  • 04.01.2021.

    Jel mi neko moze reci zasto Kovacic nije igrao?

  • Vajdaz Majhartlovju 03.01.2021.

    ma ibtakadabra car za sve

  • danijel23 03.01.2021.

    kovacic i ne tako prelos, mount ocajan za zoumu i TS nemam rijeci greska na greski Azpi spor nemoze poloviti mlade igrace neznam sto je s njim, pulisic igrao kao i uvijek sam, werner trcao ali bez koristi , ziyech nikud nikam... chilwel nelos...prolaz dobili chilwel kova i kante... ostalo katastrofa , cak i sigurni mendy danas uzasan, prvi gol morao bolje reagirat, a drugi neznam kako nije obranio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare