Obavijesti

Sport

Komentari 37

Manchester City 'blitzkriegom' riješio Chelsea, Hudson-Odoi zabio počasni gol za 'plavce'

Manchester City 'blitzkriegom' riješio Chelsea, Hudson-Odoi zabio počasni gol za 'plavce'

Chelsea je u utakmicu ušao kao momčad 'gladnija' pobjede da bi ih Manchester City u potpunosti ugasio s tri gola u mreži u vrlo kratkom vremenu. Chelseajeva kriza se nastavlja

Odličnu utakmicu priuštili su nam u 17. kolu Premiershipa momčadi Chelseaja i Manchester City. Iako oslabljen ne igranjem nekoliko ključnih igrača, momčad Pepa Guardiole (3-0) došla je do pobjede u važnoj utakmici. 

Pokretanje videa...

13:20

Chelsea je odlično ušao u utakmicu, iako to nije bilo ništa konkretno. A onda je uslijedila prava rapsodija u redovima 'građana'. Momčad Pepa Guardiole 'dizelaški' je ušla u utakmicu, a nakon 18 minuta počeli su igrati kako mogu i umiju. 

Guardiola: Mislim da neću ubrzo u mirovinu, bolji sam nego ikad
Guardiola: Mislim da neću ubrzo u mirovinu, bolji sam nego ikad

Gündogan (18'), Foden (21') pa De Bruyne (34') i Chelsea je potopljen u 16 minuta. Kovačić se uklopio u sveukupno blijedu partiju svoje momčadi. U 77. minuti na travnjaku ga je zamijenio Kai Havertz.

Chelsea v Manchester City - Premier League - Stamford Bridge

City se u drugom dijelu u potpunosti povukao i branio sa svih 11 igrača iza lopte, a svoje su šanse 'vrebali' iz kontri i polu-kontri., a za utakmicu nisu konkurirali Ederson, Garcia, Walker i Gabriel Jesus zbog pozitivnog nalaza na korona virus.

Manchester City ide na Chelsea bez čak petorice važnih igrača
Manchester City ide na Chelsea bez čak petorice važnih igrača

Chelsea je do počasnog gola došao u posljednjim trenutcima utakmice kada je Hudson-Odoi zabio na asistenciju Havertza, obojica su ušli kao zamjene.

Nekako ostaje osjećaj da je Lampard trebao napraviti neke zamijene puno ranije nego što je to napravio, ali znate kako se kaže, lako je biti general poslije bitke...

City je pobjedom došao do petog mjesta na tablici Premiershipa, s četiri boda zaostatka za vodećim Liverpoolom i Manchester Unitedom, ali uz utakmicu manje.

Villa produbila krizu Chelseaja
Villa produbila krizu Chelseaja
Standings provided by SofaScore LiveScore
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
PREMIERSHIP: Chelsea-Man.City 17.30 , London
Chelsea
Hudson-Odoi
1 : 3
Manchester City
Gundogan (18') Foden (21') De Bruyne (34')
Sortiranje događaja
90+

Hudson-Odoi zabio je počasni gol za domaćine u posljednim trenutcima utakmice, ali svejedno nije isprao gorki okus u ustima Franka Lamparda

82'

Kako utakmice odmiče kraju City se u potpunosti povukao na svoju polovicu i čeka prilliku iz kontre, dok Chelsea pokušava doći do počasnog gola. Ali, sve je to jako sporo...

71'

Chelsea igra vrlo sporo i tako sigurno neće probiti najbolju obranu Premiershipa. Kratki izlet pred golom 'građana' skoro je rezultirao kontrom, ali Sterling se nije najbolje snašao.

64'

Napokon je došlo Lampardu do glave da ovako više ne može. Izašli su Kante i Ziyech, a njihova mjesta zauzeli su Gilmour i Hudson-Odoi. 

Kovačić unatoč blijedoj predstavi ostao na travnjaku, očito ima i lošijih...

58'

Evo prilike i za našeg Matea Kovačića. Nekako se izvrpoljio među obranom Cityja i okušao svoju lijevicu. Lopta je fijuknula blizu stative.

Komentari 37