Obavijesti

Sport

Komentari 11

Villa produbila krizu Chelseaja

Villa produbila krizu Chelseaja

"Bluesi" su u posljednjih šest susreta u svim natjecanjima ostvarili samo jednu pobjedu i to protiv West Hama (3-0). Tri utakmice su izgubili, a dva puta remizirali

VIDEO

U susretu 16. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Aston Villa su na stadionu Stamford Bridge odigrali 1-1 čime se produbila kriza londonskog sastava.

"Bluesi" su u posljednjih šest susreta u svim natjecanjima ostvarili samo jednu pobjedu i to protiv West Hama (3-0). Tri utakmice su izgubili, a dva puta remizirali.

U susretu protiv Ville domaćin je poveo u 34. minuti golom francuskog napadača Oliviera Girouda. Bio je to njegov 32. ligaški gol glavom otkako je 2012. debitirao u elitnom razredu engleskog nogomet, tada u dresu Arsenala. Zanimljivo, nitko u Premiershipu nije zabio više golova glavom od kada je na "Otok" stigao Giroud.

Bio je to i njegov deveti pogodak protiv Aston Ville, a nijednom engleskom klubu nije zabio više.

Momčad iz Birminghama je izjednačila u 50. minuti preko Anwara El Ghazija koji je zabio svoj peti gol u posljednjih pet ligaških nastupa. Prije toga je u 37 susreta u Premiershipu postigao tek četiri gola.

Premier League - Chelsea v Aston Villa

U 69. minuti gosti su umalo okrenuli rezultat, no John McGinn je pogodio prečku. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić nije nastupio za Chelsea.

Identičnim rezultatom je završio i prvi susretu ovoga kola, ogled Crystal Palacea i Leicester Cityja.

Pogodak za domaćine zabio je Wilfried Zaha u 58. minuti, a izjednačio je Harvey Barnes u 83. minuti.

Gosti su u 19. minuti imali kazneni udarac, no Španjolac Guaita je odlično obranio udarac Nigerijca Kelechija Iheanacha.

U ponedjeljak je na rasporedu bio i susret između Evertona i Manchester Cityja, međutim, odgođen je zbog nekoliko pozitivnih slučajeva na korona virus u redovima Cityja.

U utorak i srijedu je na rasporedu preostalih sedam susreta ovoga kola.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 32 boda ispred Leicester Cityja i Evertona koji imaju po 29 bodova. ManU je četvrti sa 27 bodova, a Aston Villa je peta (26) ispred Chelsea (26) i Tottenhama (26). (dk)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao