To je to što me zanima!

Mr. Bean na Velikoj nagradi Mađarske u boksu Mercedesa

Popularni britanski glumac Rowan Atkinson, prisustvovao je Velikoj nagradi Mađarske na način o kojemu sanja svaki obožavatelj Formule 1. I treninge i utrku pratio je iz boksa Mercedesa...
Vidi originalni članak

Slavni britanski glumac Rowan Atkinson bio je gost Mercedesa na Velikoj nagradi Mađarske ovog vikenda. Glumac koji se proslavio ulogom Mister Beana i širom svijeta postao sinonim za komediju, našao se u centru pažnje na VN Mađarske.  Atkinson je bio u Mercedesovom boksu sva tri dana, i tijekom treninga i tijekom utrke.

Imao je prilike družiti se s vozačima Mercedesa, šampionom Luisom Hamiltonom i Valtterijem Bottasom, ali i sa mnogim drugim zvijezdama "najbržeg cirkusa". Na kraju je Rowan  slavio pobjedu Hamiltona.

Podsjetimo, Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu pobjednik je Velike Nagrade Mađarske na stazi Hungaroring, 12. utrke svjetskog prvenstva formule 1.

Aktualnom svjetskom prvaku to je već osma pobjeda ove sezone, te 81. u karijeri, pri čemu i rekordna sedma u Mađarskoj. Nijemac Michael Schumacher je na Hungaroringu slavio četiri, a Brazilac Aryton Senna tri puta. Schumacher ima 10 pobjeda više (91).

NESREĆA U MAĐARSKOJ Renault otklizao sa staze izvan utrke! Kamion završio u jarku

U ukupnom poretku svjetskog prvenstva vodi Hamilton sa 250 bodova, drugi je Finac Valtteri Bottas sa 188 bodova, a treću poziciju drži Verstappen sa 181 bodom.

PRESTIGAO VERSTAPPENA NA STAZI Hamilton slavio u Mađarskoj! Još deset i bit će najbolji ikad

U svjetskom prvenstvu formule 1 slijedi pauza, a sezona se nastavlja 1. rujna Velikom nagradom Belgije na stazi Spa-Francorchamps.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 05.08.2019.

    legenda ,,on navija za wilams

  • smijeh 05.08.2019.

    "mr Bean" je inace strastveni obozavatelj utrka i sportskih automobila,pa tako i u dvoristu svoje kuce ima karting stazu 😁 a od automobila zavidnu zbirku pocevsi od McLarena...

  • konacadabra 05.08.2019.

    ... i Kubica pobjednik VN Mađarske!!!!! Hahhaahhahahahahaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare