To je to što me zanima!

"Mravi" u Istanbul bez Vladovića i Dundovića

Košarkaše Zagreba CO u srijedu u 16.45 sati očekuje gostovanje kod Galatasaraya u 1. kolu EuroChallenge kupa. Situacija nije baš savršena
Vidi originalni članak

Pobjeda nad Krkom pod novim trenerom Denisom Bajramovićem vratila je samopouzdanje košarkašima Zagreba. No stajala ih je ozljeda Jakova Vladovića (kvadriceps) i Marija Dundovića (zadnja loža), koji nisu otputovali u Istanbul, gdje “mrave” danas (16.45 sati) očekuje dvoboj u 1. kolu EuroChallenge kupa protiv Galatasaraya, nominalno treće momčadi turskog prvenstva. Ni Petar Babić nije 100 posto spreman, ali pomoći će koliko bude mogao.
- Pokušat ćemo pružiti što dostojniji otpor, ostati "živi" što duže, pa ih probati iznenaditi u završnici - rekao je Bajramović, koji tvrdi da je Galatasaray skupina jakih pojedinaca, ali im nedostaje momčadskog duha i kohezije.
Galatasaray je imao velike ambicije u Eurokupu, ali je u pretkolu ispao od podgoričke Budućnosti i završio u "utješnom" EuroChallengeu. Imaju unutrašnjih problema, financijska situacija im nije sjajna i plaće kasne. Zbog toga se spominju i odlasci nekih igrača, među kojima i našeg Andrije Žižića.
U skupini F EuroChallenge kupa još su ukrajinski Himik i belgijska Dexia Mons, koji će redom biti idući protivnici "mrava", u Trnskom 2. i 9. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare