To je to što me zanima!

Mrcina velikog srca: Novac od meča Fury daje beskućnicima

Nakon tri mjeseca i pobjede protiv Pianete, Tyson Fury boksat će protiv prvaka po WBC verziji, Deontaya Wildera. Meč će se održati 1. prosinca u Los Angelesu, a Fury će prihod od meča dati u dobrotvorne svrhe
Vidi originalni članak

Nije mi u planu postati milijunaš, dat ću novac u humanitarne svrhe, rekao je britanski boksač Tyson Fury na pripremama za novi veliki izazov u karijeri.

Pred njim je meč protiv Deontaya Wildera prvaka po WBC verziji u Staples centru. U ringu će se susresti prvog prosinca, a teškaš iz Manchestera će nakon borbe dati siromašnima veliku svotu novca.

- Boksač sam, nisam biznismen. U dobrotvorne svrhe poslat ću ček sa sedam znamenaka. Želim pomoći ljudima koji si sami ne mogu pomoći. Izgradit ću kuće za beskućnike jer novac ne mogu ponijeti sa sobom u grob. Bolje da s njim učinim nešto dobro - rekao je Fury.

SKORO SE PREPOLOVIO Čang Šlang Fury: Za borbu s Wilderom izgubio čak 70 kila

Otac četvero djece odlučio je kako neće potrošiti ni lipe na sebe, ali ni na svoju obitelj. Želi da mu djeca nauče cijeniti novac i sami zarađivati za život.

- Lako je trošiti novac koji je zaradio netko drugi. Ja sam svoj novac krvavo zaradio, a moja djeca neće živjeti na račun mog imena. Sami će zaraditi svoj novac i naučiti će se nositi s obavezama - poslao je poruku britanski izazivač.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 28.11.2018.

    Sad usporedi njega i onog mayweathera.Onaj se vjecito naslikava sa torbama i buntovima novca,ali djaba sav novac kad si sirotinja u dusi i glavi.Mozes imat 200 spavacih soba i 20 bazena kad si na svakoj slici sam kao cuko.

  • real777 27.11.2018.

    Trenutno je Fury mozda cak i jedini teskas koji moze parirati Joshui ako ne po udarcima barem po tehnici i cistom talentu

  • Simulacija_stimulacija 27.11.2018.

    Pa što nisu to isto napravili i naši nogometaši?

Komentiraj...
Vidi sve komentare