To je to što me zanima!

Mršić preuzeo mjesto glavnog trenera: Ovo je čast i obaveza

Neće biti velikih igračkih promjena, jako dobro poznajem momčad i klupske prilike i neće nam trebati puno vremena da posložimo momčad, rekao je Veljko Mršić...
Vidi originalni članak

Veljko Mršić preuzeo je mjesto trenera Cedevite. Jasmin Repeša iznenadio je čelnike Cedevite odlukom da odlazi u Milano, a klupski čelnici odlučili su se kako neće tražiti novog trenera, već će unaprijediti Veljka Mršića.

- Pružili su mi povjerenje što je velika čast i obaveza da klub podignemo na još veću razinu i da najmanje ponovimo ove uspjehe iz proteklih sezona - rekao je Mršić, koji je bio pomoćnik trenera u posljednje dvije sezone.

- Neće biti velikih igračkih promjena, jako dobro poznajem momčad i klupske prilike i neće nam trebati puno vremena da posložimo momčad onako kako to želimo - dodao je Mršić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mesuney 29.06.2015.

    Nisam siguran da je dobar izbor, ali nema po meni niti Zvezda nekog dobrog trenera, ali dovedu par stranaca i normalno da su sve osvojili, nadam se da ce u Cedeviti sada malo vise potrositi na pojacanja, par stranaca dopeljati i da ce biti na Zvezdinom nivou, pa nema Zvezda veći budžet od Cedevite, uglavnom nadam se naslovu ABA lige sljedece sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare