To je to što me zanima!

Muk u svlačionici Man. Uniteda: Ronaldo otkrio zašto se vratio

Cristiano svakoga podiže, tjera sve da se usredotoče. Što traži od sebe, to zahtjeva od suigrača i nas, rekao je Ole Gunnar Solsjkaer, trener Manchester Uniteda
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo vratio se na 'Teatar snova' u stilu, zabivši dva gola u 4-1 pobjedi protiv Newcastlea. Navijači, suigrači, baš svi povezani s Manchester Unitedom s oduševljenjem dočekali su povratak Portugalca u klub nakon punih 12 godina!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Cristiano svakoga podiže, tjera sve da se usredotoče. Što traži od sebe, to zahtjeva od suigrača i nas - rekao je Ole Gunnar Solskjaer nakon utakmice.

Portugalski majstor šokirao je nogometnu javnost odlaskom u 'zadnji čas' iz Juventusa u kojem očito više nije imao ambicija pa je došao u klub koji ga je proslavio, a svojim govorom po povratku potpuno je 'nabrijao' suigrače.

DOČEKALI KRALJA Ronaldo: Podsjetio sam se zašto Old Trafford zovu Teatrom snova

Govor mu je, piše The Sun, bio jako snažan i uzbudljiv, a cijela skupina igrača i stručni stožer Uniteda slušali su ga u tišini.

- Vratio sam se u Manchester United iz dva razloga. Prvi je zato što volim klub, a drugi je da volim pobjednički mentalitet koji se udiše u redovima ove momčadi - piše The Sun pozivajući se na izvor iz 'crvenih vragova'.

Ronaldo je jasno dao suigračima do znanja da se vratio kako bi ponovno osvajao trofeje. Inače, najtrofejniji engleski klub je u posljednjih 12 godina (op.a. od Ronaldova odlaska) osvojio jednako trofeja koliko i u šest sezona s Ronaldom u momčadi. A i, složit će te se sa mnom, Community Shield i FA kupovi se ne mogu mjeriti s Ligom prvaka. Doduše, osvojili su 'crveni vragovi' 2017. europski trofej, ali u Europskoj ligi. Osvojili su nakon njegovog odlaska dvaput i naslov engleskog prvaka, a onda je otišao i Sir Alex Ferguson...

BOMBA S OTOKA Uskoro s Ronaldom? Dani Olmo na meti je Manchester Uniteda!

- Nisam se vratio da budem navijač. Ako želite uspjeti, potrebno je da volite ovaj klub svim srcem. Morate jest, spavati i boriti se za ovaj klub. Igrali ili ne, morate podržati suigrače i uvijek dati 100 posto za klub. Svi ste vi nevjerojatni igrači i vjerujem u vas, inače se ne bih vratio - navodno je rekao Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 15.09.2021.

    Lova radi cuda ,sta nisi u Juveu osvojio LPreklama i samo reklama , individualac to je kiki.

  • 15.09.2021.

    Koje cudo pa MU i sa cmizdravcem u sastavu popusio od Boysa. Toliko od kikia reklame rade svoje .

  • bedak11 14.09.2021.

    Jer ga je city odbio

Komentiraj...
Vidi sve komentare