To je to što me zanima!

Müller: 'Ovo je dokaz da je sve moguće'; Klose hvali momčad

Njemački reprezentativci nisu se pretjerano zanosili nakon fenomenalne pobjede nad Brazilom u polufinalu SP-a. Müller je rekao kako je ovo dokaz da je sve moguće
Vidi originalni članak

Iako su pokazali jednu od najvećih predstava u povijesti nogometne igre, reprezentativci Njemačke neposredno nakon razbijanja Brazila u polufinalu SP-a u Belo Horizonteu (7-1) bili su staloženi i nisu odavali dojam zanesenjaka koji su možda i mogli ili trebali.

- Ovo nikako nije bilo za očekivati, ali je dokaz da se sve može dogoditi. Brazil je vrlo ambiciozno krenuo, napao nas je i otvorio se, a mi smo odlično iskoristili sav otvoreni prostor - rekao je Thomas Müller, strijelac prvog i asistent za zadnji gol Nijemaca.

Postigavši gol za 2-0 Miroslav Klose postao je najbolji strijelac svjetskih prvenstava svih vremena.

- Stvarno smo super počeli utakmicu. Sjajno smo funkcionirali od samog početka. Sjajna smo momčad s velikom harmonijom koja se večeras najbolje iskazala. Od prvih 11 igrača do igrača s klupe, svi smo prava zajednica - rekao je Klose.


Idi na 24sata

Komentari 44

  • strmi007 09.07.2014.

    razmontirali ih

  • bronza 09.07.2014.

    Način na koji su njemački nogometaši proslavili veliku pobjedu nad brazilskim osobita je priča. Umjerena i iznad svega dostojanstvena. Bez euforije i bez podcjenjivanja protivnika. Pomišljam kako bi bilo da su Brazilci pobjedili? Bilo bi tu mučno gledati, siguran sam. Ovako, sportski i ljudski, proslaviti veliku pobjedu mogu samo ljudi sigurni u svoje znanje i kulturu. Imali su volje i snage, čak, tješiti poražene. Svaka im čast. Sada su mi još draži.

  • dobro jutro 09.07.2014.

    Mislim da je Miler najantipaticniji Svabo,ali svaka im cast nisu htjeli osramotiti Brazil mogli su ih s lakocom pobijditi 10-12:0

Komentiraj...
Vidi sve komentare