To je to što me zanima!

Murray 'pomeo' Soderlinga, a Roger dao pet gemova Ferreru

Na završnom turniru osam najboljih tenisača Andy Murray je s lakoćom savladao Robina Söderlinga 6-2, 6-4. Federer je s 6-1 6-4 bio bolji od Davida Ferrera
Vidi originalni članak

Odigran je otvarajući meč završnog turnira osmorice najboljih tenisača današnjice, ATP Finalsa. U londonskoj O2 Areni na oduševljenje domaće publike Andy Murray je s lakoćom savladao Robina Söderlinga 6-2, 6-4...

U prvom setu 23-godišnji Škot oduzeo je servise Šveđaninu u trećem i sedmom gemu, dok je u drugom setu Söderling ipak pružio nešto veći otpor. Murray je jedinu break-loptu na vlastiti servis spasio u šestom gemu drugog seta, a već u sljedećeg gemu je došao do presudnog breaka i prednosti koju je uspio zadržati.

Bio je ovo peti međusobni meč ove dvojice igrača i treća pobjeda Murrayja koji je njome inkasirao 120.000 dolara, koliko se dijeli za svaki trijumf u fazi natjecanja po skupinama.

U drugom meču dana još je uvjerljiviji bio Roger Federer. Švicarac je s 6-1 6-4 svladao Španjolca Davida Ferrera. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_44170 21.11.2010.

    nemre bit naslov pomeo ga,nameo ga,dao mu sat tenisa itd...eo naprimjer ferrer imo na 4 5 imo 15 40 i jos jednom prednost za 5 5 i to je lagano moglo otic u treci set,a ne dao mu 5 gemova tako onda ispada ko da ga je satro ono žešće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare