To je to što me zanima!

Musa se zaigrao pa nehotice objavio akcije uoči utakmice...

Džananu je na klupi bilo malo dosadno pa je u ruke uoči utakmice uzeo mobitel i malo "surfao" po Instagramu. Na svojoj Instagram priči objavio je papir s akcijama protiv New Orleans Pelicansa
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa (20) baš i ne živi najbolje američki san. Od odlaska iz Cedevite nikako da mu krene u Brooklyn Netsima.

Gotovo cijelu prošlu sezonu proveo je u razvojnoj ligi, a na početku ove napokon je zgrabio neke minute kod trenera Kennyja Atkinsona. Ipak, nije ih iskoristio. Skroman postotak šuta, slaba igra u obrani i loš angažman na treninzima, natjerali su Atkinsona da ga malo "ohladi" na klupi.

Ipak, Džananu je na klupi bilo malo dosadno pa je u ruke uoči utakmice uzeo mobitel i malo "surfao" po Instagramu. Na svojoj Instagram priči objavio je papir s akcijama protiv New Orleans Pelicansa i tako nehotice otkrio plan čuvanja protivničke zvijezde Brandona Ingrama.

Papir je bio okrenut naopako, ali su nazivi akcija bili vidljivi. Svi koji prate Musu na Instagramu mogli su vidjeti objavu, a kad je bh. košarkaš shvatio što je napravio, objavu je brže-bolje obrisao. Ipak, kad jednom nešto osvane na internetu...

U klubu su ljutiti, a tek treba vidjeti kakve sankcije čekaju ovog zaigranog mladića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.12.2019.

    Klasicni bosanac

Komentiraj...
Vidi sve komentare