To je to što me zanima!

Na Baščaršiji vida rane: Đoković nakon Nadala došao u Sarajevo

Prvog tenisača svijeta u ponedjeljak navečer na sarajevskom aerodromu uhvatio je jedan od sretnika, a dan kasnije Đoković je prošetao Baščaršijom i skrasio se u jednom od restorana, Gdje je, također, udovoljavao svim obožavateljima
Vidi originalni članak

Ne u Beograd, ne na Maldive, ma ne ni negdje na pusti otok da zaboravi na sve, nego u... Sarajevo! 

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković dobio mural u Sarajevu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dan nakon što je izgubio finale Roland Garrosa od svemogućeg Rafaela Nadala, barem kada je u pitanju taj turnir, zapravo, ne samo izgubio, nego je usput i potpuno deklasiran, kao rijetko kada u karijeri, Novak Đoković pojavio se u metropoli Bosne i Hercegovine.

TRI GRAND SLAMA U MINUSU Federeru je Nadal najveći rival, ali Đoković tvrdi: 'Još ne mislim da je kraj, stići ću ih obojicu...'

Prvog tenisača svijeta u ponedjeljak navečer na sarajevskom aerodromu uhvatio je jedan od sretnika, a dan kasnije Đoković je prošetao Baščaršijom i skrasio se u jednom od restorana, Gdje je, također, udovoljavao svim obožavateljima jer.. Ne dolazi Novak svaki dan u Sarajevo.

VIDEO: ŠPANJOLAC ZAPLAKAO Veliki Rafa u suzama se ispričao Novaku: I ti si mene ovako ubio

Ili, možda, da? Prije tri mjeseca Đoković je, navodno uopće nenajavljen, došao čarterom u Sarajevo zajedno s roditeljima i otišao put Visokog gdje se nalazi arheološki muzej te, prema alternativnim arheološkim tvrdnjama, postoje piramide.

U Parku Ravne 2 srpski je tenisač obišao i podzemne tunele, a sve u pratnji Semira Osmanagića, voditelja i osnivača Zaklade imena Arheološki park - Bosanska piramida Sunca. Koji je Noletov dolazak pripremao dva mjeseca.

- Mislim da je velika stvar imati ovakvog čovjeka ovdje, na bosanskim piramidama. Nakon nekoliko mjeseci dogovora uspio sam dogovoriti da dođe ovdje - rekao je Osmanagić unatoč najavi da će sve proći bez izjava za medije, pa prenio Novakove dojmove.

- Tri dana je u posjeti isključivo našem Arheološkom parku 'Bosanska piramida Sunca'. Ima toliko dojmova... Ako postoji raj na Zemlji, onda je to ovdje.

Inače, njegove teorije o piramidama u Visokom nisu prošle u znanstvenim krugovima, koji su potvrdili da nema dokaza da ih je oblikovala ljudska ruka.

Osmanagić je iskoristio aktualnu situaciju s korona virusom pa nedavno rekao kako tuneli ispod piramida liječe od korona virusa jer imaju visoku koncentraciju negativnih iona...

Đoković pak kaže:

- Pozivam sve sportaše da dođu ovdje, provedu lijepo vrijeme u tunelima koji mogu povećati kapacitet kisika u plućima, pomoći u regeneraciji nakon teških sezona i mijenjanja vremenskih zona - rekao je najbolji tenisač i jedan od najboljih sportaša svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare