To je to što me zanima!

Autobus za Euro polazi bez Duvnjaka i Cindrića?! Idemo u Szeged, a oni ostaju u izolaciji

Pozitivno je da je njihova klinička slika jako dobra, ali napravit ćemo pretrage. Ako se bude razvijalo dobro, možda ih vidimo u ekipi, objasnio je liječnik reprezentacije, dr. Tomislav Kukin.
Vidi originalni članak

Dobra vijest: nema novih pozitivnih slučajeva u hrvatskoj reprezentaciji. Loša vijest: Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić i dalje su pozitivni na korona virus i ostaju do daljnjega u izolaciji u svojim hotelskim sobama u Osijeku. Što znači da će sutra, ne dogodi li se obrat nakon ručka, autobus za Szeged i Europsko prvenstvo krenuti bez njih.

LISTA FAVORITA Hrvatska nije ni među prvih osam favorita za zlato! Skoro sve će ovisiti o ovoj utakmici KORONA VIRUS BUKTI Još dva velika aduta Srbije u izolaciji uoči derbija s Hrvatima

- Ostat će u Osijeku i testirat ćemo ih svakog dana te će se onda, ovisno o rezultatima, priključiti se ekipi. Pozitivno je da je njihova klinička slika jako dobra, ali napravit ćemo sve pretrage. Ako se bude razvijalo dobro, možda ih vidimo u ekipi - objasnio je liječnik reprezentacije, dr. Tomislav Kukin.

PCR testiranje je, dakle, prošlo bez novih problema, a nakon večerašnjeg treninga Hrvoje Horvat skicirat će momčad s kojom će na Europsko prvenstvo i taj popis podijeliti sutra uoči polaska oko podneva. Plan je bio i Marino Marić, ali i njega je zahvatio virus. 

Dakle, na Francuze ćemo u četvrtak gotovo sigurno bez Duvnjaka i Cindrića, koji se još mogu naći u autobusu bude li test sutra negativan. Drugi bi u tom slučaju, onaj nakon kojeg bi mogli i igrati, napravili u Szegedu. To je, međutim, preoptimističan scenarij jer zeleno svjetlo moraju dati i liječnici, a nakon višednevne izolacije očekivati čuda na terenu... Teška, pa skoro i nemoguća misija bez obzira što su i Francuzi u problemima, no nisu ovako veliki kao naši. Oni svoje imaju i kako pokriti, usput. 

VUJINE MISLI Vujović: Ja bih nekog udavio, a Horvat crta po tabli. Cindrić nije ni blizu Duvnjaku, on je mašina A SADA EURO Horvat: Poraz? Ljepše je dobiti! Spremni smo za Euro i Francuze

Nada, stoga, ostaje da će se naš duo oporaviti i spremiti do Srbije 15. siječnja, što bi, u slučaju poraza na startu, bila ulaznica za drugi krug. Srbi su također u velikim problemima, najnoviji u izolaciji su golman Milosavljev i krilo Nemanja Ilić. Nikome nije lako...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Panac 10.01.2022.

    U skupini 3 poraza !!! Fra će nas poniziti sa više od 10 razlike.... ( pa i slo su sa 6 )

  • idess 10.01.2022.

    Dok je god Gobac glavni nema nam pomoći.

  • ghdbt7 10.01.2022.

    Cindrić se zaboravio ozljediti pa ga spasila korona da ne mora igrat :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare