To je to što me zanima!

Na Maksimiru će igrati Srbija i Belgija, a Škotska na Poljudu

U Zagrebu će igrati Srbija u ožujku iduće godine i Belgija u listopadu. Škotska će gostovati na Poljudu u lipnju, a Wales ide u Osijek idući mjesec, saznaju Sportske
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez odredio je gradove domaćine kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo. Očekivano, kao i uvijek do sada, u Zagrebu će se gledati one najzanimljivije utakmice, a Split i Osijek dobili su 'mrvice'.

Kako saznaju Sportske novosti, na Maksimiru će igrati Srbija u ožujku iduće godine i Belgija u listopadu. Reprezentacija Škotske gostovat će na Poljudu u lipnju 2013., a Wales ide u Osijek već idućeg mjeseca.

Navijači, pogotovo oni iz Splita, sigurno neće biti zadovoljni.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • SaraPrcela 30.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 30.08.2012.

    jopet je split najbolje prošao...

  • AnteKranjčević 30.08.2012.

    najbitnije u zagrebu, a onda mrvice koga što zapadne.....tako je to već godinama, iako imamo tu i osijek, pulu, rijeku, i split....al oni konstantno ubiru mrvice i otpatke.....nije bitno što je u jednoj anketi 89% srpčadi reklo da ne žele na poljud zbog atmosfere, nije bitno što bi bilo dobro da se u osijeku igra ta utakmica da im daju do znanja što misle o srbima, nije bitno što je aldo drosina prekrasan mali stadion, potpuno nov, koji uvik privuče puno ljudi kad igra reprezentacija, nije bitno što je isto tako kantrida uvik puna na reprezentaciji, ništa nije bitno, bitno je da od 20 pozicija na čelu HNS-a 16 njih drže dinamovci, da se svaka važna utakmica igra na maksimiru.....maksimir je isto tako HR. stadion koji se nalazi u HR. gradu, al zašto uvik on dobiva najbolje, al ostali skupljaju mrvice???????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare