To je to što me zanima!

Nula od derbija: Veliki rivali su razočarali 21 tisuću gledatelja!

NIŠTA Od nogometa je to bilo prilično siromašno. Gotovo da ne možemo izdvojiti niti jedan zanimljiv detalj. Nervoza s obje strane, oba trenera su sve posvetila taktici pa je završilo bez golova
Vidi originalni članak

U derbiju 9. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka i Dinama odigrali bez golova - 0-0. 

Hajduk i Dinamo odigrali su pred 22 tisuća gledatelja jedan od najgorih derbija uopće, a za 90 minuta dvije najbolje hrvatske momčadi nisu stvorile nijednu priliku. 

Prvo poluvrijeme proteklo je u nervoznoj i vrlo rastrganoj igri, čemu je pripomogla i bura. U 5. minuti je veznjak Dinama Šunjić opalio sa 16 metara, a vratar Hajduka Posavec to bravurozno brani. Bila je to i jedina prilika u prvom dijelu, u kojem i nije bilo šansi, a više niti udarca po golu.   

Splićani su bolje započeli drugo poluvrijeme, prijetili su, ali bez realizacije. U 75. minuti bilježi se prvi udarac Hajduka na utakmici u okvir vrata, ali je Ivanovski uputio ipak preslab udarac glavom da bi ugrozio Livakovića. U 79. minuti pokušao je Olmo nepreciznim udarcem iz daljine i to je bilo sve u prvom derbiju ove sezone.   

Dinamo je ostao jedini neporažen i vodi s 21 bodom, pet više od drugoplasirane Lokomotive, koja ima utakmicu manje, dok je Hajduk šesti s 11 bodova. 

Pred 22.000 gledatelja na stadionu Poljud sudio je Bebek iz Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 280

  • mestar 30.09.2018.

    Hm, "velikana" izgleda da ti nisi nikad vidio ni jedanu ozbiljnu utakmicu. Sto se debbija tice, nema derbija koji derbi kas su sve stranci bas njih briga cije boje nose.

  • Prstupak 30.09.2018.

    Pa da nema Dinama imali bi prosjek na Poljudu kao Slaven Belupo jbt..a sami sebe lažu kako su najveća skupina na svitu i šire..buhahah

  • Prstupak 30.09.2018.

    Dinamo je danas hajduku sve, Chelsea, Barca i Milan u jednome..daleko najveći i najjači klub koji pohodi Poljudsko ruglo od stadiona. Šta bi jadnici da nema Dinama, ko bi im napunio stadion i kasu?? Danamu je danas hajduk margina sa dna ljestvice i forma se tempira za Europu gdje smo momentalno prvi u skupini, hajduk kao klub više nije nekome napet jer ga deru svi dok se potonji vesele svakoj pobjedi nad svakim hnl ligašem, kao da su osvojili ligu prvaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare