To je to što me zanima!

Na terenu šest sudaca, a nitko ne vidi da je penal za Dinamo?!

Dinamo je kontrolirao utakmicu i u 22 minuti trebao je imati penal. Bruno Petković se zagradio u šesnaestercu, s leđa ga je koljenom udario stoper Benfice Gabriel. Penal čist kao suza. Kad ono - faul u napadu!?
Vidi originalni članak

Očekivao se juriš Benfice, bura u prvim minutama na Luzu, kad ono - lagani povjetarac. Dinamo je kontrolirao utakmicu i u 22 minuti trebao je imati penal. 

Bruno Petković se zagradio u šesnaestercu, s leđa ga je koljenom udario stoper Benfice Gabriel. Penal čist kao suza. Kad ono - faul u napadu!?

Teško će reći kako je iz ove situacije Deniz Aytekin vidio prekršaj u napadu, kad je bilo jasno da je Gabriel uletio Dinamovom napadaču koljenom.

Igor Štimac ne smatra taj penal spornom situacijom.

- Nema se što netko buniti ovako, kao što ne bi ni da je sudac dosudio penal za Dinamo jer Petkovićeva je noga ispred suparnikove. Meni je veći problem žuti karton za Petkovića u onoj drugoj situaciji - rekao je Štimac u emisiji na ArenaSportu.

Ne znamo ima li Deniz Aytekin nešto protiv Petkovića, ali neutralnom promatraču moglo bi se činiti da ima. Jer u 45. minuti Petković je povukao kontru, išao je jedan na jedan s braničem Benfice, otišao je u desnu stranu, domaći igrač ostavio je nogu i Petković je pao. Aytekin mu je upravo tada pokazao žuti karton za simuliranje.

Nevjerojatno!

Benfica je u drugom dijelu zabila gol kojim je nadoknadila zaostatak iz prve utakmice, a onda u produžecima još dva za 3-0 i prolazak u četvrtfinale. Možemo samo nagađati što bi bilo da je Aytekin sudio taj penal u prvom dijelu...

Idi na 24sata

Komentari 105

  • konacadabra 15.03.2019.

    Da smo bar obadvije izgubili da vi ne idete nikam kao 5. Kako vas nije sram, umjesto da kazete hvala kaj ste nam spasili sljedecu sezonu i da u ljeto imate "europskih" utakmica vi serete. Stvarno ste stoka.

  • JensenColt 15.03.2019.

    Da im se ovo svira su navikli u HNL-u a ovaj novopečeni vatreni bježi od gola prema centru gura crvenog igrača, pada i hoće penal hahaaha

  • plik 15.03.2019.

    a ne znam cemu sad kerefeke, dalje ide bolja momčad i to je to !

Komentiraj...
Vidi sve komentare