To je to što me zanima!

Na zimu je otišao iz Hajduka, zaigrao jednom i osvojio naslov

Bugarin Kristian Dimitrov u potrazi za minutažom otišao je u rumunjski Cluj. Odigrao je samo jedan službeni susret. Bilo je to u zadnjem kolu u porazu od FCSB-a 3-1. Jedini gol Cluja zabio je baš Dimitrov
Vidi originalni članak

Bugarski stoper Kristian Dimitrov (25) došao je u Hajduk 2020. iz Botev Plovdiva za 400 tisuća eura. Etiketiran je kao veliko pojačanje, kao povremeni reprezentativac. 

POGLEDAJTE VIDEO: Navijački neredi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To igrama nije potvrdio. Ove sezone u 1. HNL odigrao je tek šest utakmica uz jednu asistenciju. Na terenu je proveo tek 123 minute. U kupu je odigrao još tri utakmice.

Prošlog ljeta na njegovu poziciju stigli su Josip Elez i Nikola Katić, a onda i na zimu portugalski branič Ferro. Bio je to znak da na Dimitrova na Poljudu više ozbiljno ne računaju.

U potrazi za minutažom otišao je u rumunjski Cluj. Odigrao je samo jedan službeni susret. Bilo je to u zadnjem kolu u porazu od FCSB-a 3-1. Jedini gol Cluja zabio je baš Dimitrov.

Cluj je i prije te utakmice osigurao naslov prvaka, osmi u povijesti kluba. U Cluju osim Dimitrova ima još poznatih lica, tu su Karlo Letica, Lovro Cvek, Gabriel Debeljuh i Marko Dugančić.

Još se ne zna gdje će Dimitrov nastaviti karijeru. Bugarin ugovor s Hajdukom ima do 2023. i morat će se, osim ako se drugačije dogovori s klubom, pojaviti na ljetnoj prozivci po povratku s posudbe. 

Najavio je da stiže u Split na finale kupa između Hajduka i Rijeke. 

"Sad dolazim u Split da mi doneseš još jedan trofej", napisao je Dimitrov Marku Livaji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Postojani 24.05.2022.

    Ko to kaže, ko to laže da igrač Ajduuka ne zna biti prvak....

  • Palmanova 24.05.2022.

    svaTko ko ode iz Hajduka bude prvak,a nije ni tesko kad Hajduk nikad nije prvak:D

  • Fortuna1895 24.05.2022.

    gdje si ti igrao?šta si osvojio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare