To je to što me zanima!

Nabildani Hulk s Urala ipak bio na steroidima, UFC ga potjerao

Ruski MMA borac Ivan Štirjakov ekspresno je potjeran iz UFC-a i prije debija u toj organizaciji. Pao je na doping, u krvi mu je pronađen steroid, ali japanski Rizin svejedno ga je angažirao
Vidi originalni članak

Masivni ruski MMA borac Ivan Štirjakov (30) potjeran je iz UFC-a i prije nego što je u toj organizaciji debitirao.

Ulazak uralskog Hulka, kako mu tepaju, pompozno je najavljen jer je došao s omjerom 15-0, ali Štirjakov je izigrao šefove. Trebao se boriti na UFC-ovoj priredbi u travnju protiv Devina Clarka, ali meč je otkazan u zadnji trenutak. Pričalo se da je otkazao zbog misteriozne ozljede te da je hitno morao biti hospitaliziran, ali sada je isplivala istina, prenosi Fightsite.

Štirjakov je pao na doping, točnije, u krvi mu je pronađen anabolički steroid u uzorcima prikupljenima 27. ožujka i 7. travnja.

USADA ga je odmah kaznila na dvije godine, a UFC je s Hulkom odlučio raskinuti ugovor. Da nije, ne bi se mogao boriti niti u jednoj MMA organizaciji. Dopingirani Štirjakov ne smeta japanskom Rizinu koji je potpisao ugovor s njim i već će se 28. srpnja boriti protiv Hoona Kima iz Južne Koreje.

Zadnju je borbu imao u prosincu prošle godine kada je pobijedio veterana Thiaga Silvu na RCC 5 priredbi. Zanimljivo, ruski borac je u svojoj bogatoj karijeri pobijedio i hrvatskog borca Satoshija Ishiija.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • JunFan 10.07.2019.

    Ma to je sve od sira i vrhnja.

  • NEO 30 10.07.2019.

    dopustio bi svima nek koriste sta god hoce,kakve doping kontrole i gluposti. ako krepa u ringu ogradjujemo se i amen

  • 10.07.2019.

    Napuvani pokraj starog Mikea izgleda kao malo djete🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare