To je to što me zanima!

Nabrundavanje 2012: Što brže do cilja s loptom između nogu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U 9. emisiji "Nabrundavanje 2012, Požuji na tribine" ekipe su morale što brže trčati do cilja s loptom među nogama. Imali su i asistenta u slučaju da im lopta isklizne...
Vidi originalni članak

Nakon šokantnog ispadanja jedne od najboljih ekipa Nabrundavanja, Malousnih gadova u osmoj emisiji, projekt ide dalje. U devetoj emisiji Nabrundavanje 2012, PoŽuji na tribine, ostalo je šest ekipa od kojih će samo dvije navijati za "kockaste" u Poljskoj. 

Ovoga puta zadatak je bio što brže otrčati dionicu s loptom među nogama. Ekipe su morale delegirati jednog člana koji je u svom pothvatu imao i asistenta, za slučaj da mu lopta ispadne.

Ekipa Narundavanje krenula je prva sa zanimljivom strategijom bočnog poskakivanja koje je nalikovalo na nešto između zeca i linijskog suca na utakmici županijske lige. Vrijeme? 14:21. Nije loše.

Ekipa Top, vrh odlučila se na drugačiju strategiju. Član ekipe nije krenuo bočno već ravno. To se pokazalo kao puno bolja strategija i ekipa Top, vrh "oprala" je ekipu Narundavanja, a i sve ostale ekipe.

Pogledajte kako je bilo na snimanju devete emisije projekta Nabrundavanje 2012, PoŽuji na tribine. U ponedjeljak ćemo objaviti 10. emisiju u kojoj će nas napustiti još jedna ekipa...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Puž 28.05.2012.

    Ne znam jel mi gluplja riječ "nabrundavanje" ili fascinantnija činjenica da postoje likovi koji stvarno prave medvjede iz sebe. Šta je najgore, tupci očito i užvaju u tome i zabavno im je. Nikako da se mrdnemo dalje od balkana.

  • Bagzi 28.05.2012.

    najbolje da se ovi nastave natjecat u tim igrama i tijekom eura :)

  • vilim 27.05.2012.

    Čudim se mladeži koji sudjeluju u tim inbecilno glupavim igrama, i koja dopušta da neko u ime što većeg profita na "žuji" i slično pravi od njih budale i debelo trlja ruke glede dobre zarade !!!! ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare