To je to što me zanima!

Nacionalovi milijuni za 'Messija futsala': Dovode Ricardinha?!

REKORDNA PLAĆA Ricardinho (30) ima 300.000 eura u Interu iz Madrida, a iz Nacionala mu nude pola milijuna. I još milijun eura za odštetu. To se ne odbija
Vidi originalni članak

Ono što su Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo u nogometu, to je Ricardinho u futsalu. Najbolji svjetski igrač u svakoj utakmici podiže gledatelje na noge. I dok Cristiano Ronaldo ima show na Santiago Bernabeu, nekoliko kilometara dalje, u madridskoj dvorani Intera majstorije pokazuje Ricardinho.

Njegov potez protiv Srbije na Europskom prvenstvu, maestralni “sombrero” i potom gol ljevicom, obišao je svijet, a na YouTubeu ima više milijuna pregleda.

"To je ponuda koja se ne odbija"

Zagrebački Nacional odlučio je portugalskom majstoru ponuditi dva milijuna eura za četiri godine kako bi došao u Hrvatsku. Uz to, na ime Intera platili bi milijun eura odštetu. Ricardinho, koji trenutačno zarađuje 300.000 eura na godinu, u zagrebačkom klubu za isti bi period dobio čak pola milijuna eura! To je najveća plaća u povijesti futsala, a kako Ricardinho ima 30 godina za očekivati je da bi prihvatio.

- To je ponuda koja se ne odbija, bio bi to najveći transfer u povijesti futsala - rekao je Korab Morina, legenda futsala i Nacionala.

*24sata je u posjedu službene ponude koju je Nacional poslao Interu za najboljeg futsal nogometaša svijeta te ju možete pogledati u prilogu.

Inter je zaprimio ponudu i kroz nekoliko dana će odgovoriti. No, najbolja stvar je što Nacional ne odustaje. Kako saznajemo, odbije li Inter prvotnu ponudu iz Nacionala će poslati novu, još veću i još izdašniju. Ovaj potez Nacionala odgovor je na dolazak nekad najboljeg malonogometaša svijeta Neta u Split. 

Uh, kakav bi to spektakl bio. Bivši i sadašnji najbolji svjetski malonogometaši na hrvatskim parketima...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • gradiste_essien 06.04.2016.

    u futsalu se puno manje zarađuje.. 500 000 eura godišnje za jednog od 2 najbolja igrača svijeta.. tih 500 000 eura Mamić iz novčanika izvadi

  • Istina_Boli_2 06.04.2016.

    Ricardinho je svakako dobar igrac, nema sumnje. Ali nije najbolji. Svako ko se barem malo razumije u futsal mora znati da je najbolji futsal igrac na svijetu - Brazilac Falcao

  • The pope 06.04.2016.

    Umjesto da budete sretni da postoji mogućnost da bi mogli gledati ovakvog majstora malog nogometa, svi tu nešto pametuju i sprdaju se...nije čudo da nam je država tu gdje je

Komentiraj...
Vidi sve komentare