To je to što me zanima!

Nada Topčagić šokirala Zlatana: U klubu mu zapjevala 'Jutro je'

Ibrahimović je ostao u šoku kada je čuo taktove omiljene mu pjesme, koju je Nada Topčagić otpjevala samo za njega. Izmamila mu je širok osmijeh na lice dok je u nevjerici gledao što se događa
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović se oporavlja od ozljede pa nije sudjelovao u pobjedi svojeg Milana na gostovanju kod Atalante 3-2. Stoga Ibra nije putovao s ostatkom momčadi u Bergamo, ali i kada ne igra... Plijeni pažnju i puni medijske stupce.

POGLEDAJTE VIDEO: Ibra pleše uz narodnjak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doduše, ovoga puta nije mogao znati što ga čeka. Večeras je u Milanu proslavio 40. rođendan za koji se počastio novim Ferrarijem.

A kada je stigao u hotel, dočekala ga je gošća iznenađenja - pjevačica Nada Topčagić čiji hit 'Jutro je' obožava i svako malo ga objavljuje po društvenim mrežama.

U SVOM STILU Zlatan uz folk hit Nade Topčagić poslao poruku Rebiću: 'Sve je pod kontrolom, tata je tu...'

Zlatan je ostao u šoku kada je čuo taktove omiljene mu pjesme, koju je Nada Topčagić otpjevala samo za njega. Izmamila mu je širok osmijeh na lice dok je u nevjerici gledao što se događa.

Sama Nada je jednom prilikom izjavila kako nije mogla spavati od sreće jer je Ibrahimović na pozornicu festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njezine pjesme.

- Što da vam kažem, presretna sam. Nema tko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pjesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to nitko od glazbenika s ovih prostora nije doživio - rekla je Topčagić za Kurir.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Lesi se vraća kući 04.10.2021.

    Ja sam čuo da ti je pjevala pjesmu: U troje u troje 🥳🥳😂

  • Palmanova 04.10.2021.

    zlatan je u svedskoj repki veliki dasa ali u negativnom smislu.tako je napravio da bude ekipa koja je na njegovoj strani i ona koja je protiv njega,on je vodja repke,napravio je da se po njegovom pravi hrana,kad da se ustaje,sta da se radi itd.zbog toga je izbacen iz repke bio.po klubovima gdje je igrao je to bila druga stvar,tamo je trener bio glavni.a ne zlatan

  • zujooo 04.10.2021.

    mene je više šokirala, kad je zapjevala u ratnim godinama u vukovaru, 90tih, ima snimak... zlatane ne treba ti to

Komentiraj...
Vidi sve komentare