Obavijesti

Sport

Komentari 5

Zlatan uz folk hit Nade Topčagić poslao poruku Rebiću: 'Sve je pod kontrolom, tata je tu...'

Zlatan uz folk hit Nade Topčagić poslao poruku Rebiću: 'Sve je pod kontrolom, tata je tu...'

Nakon što se Ante Rebić u drugom kolu Lige prvaka u dvoboju protiv Atletica unio u lice sucu zbog isključenja njegovog suigrača, Ibrahimović se oglasio na društvenim mrežama i najavio povratak na terene

VIDEO

Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović (39) već neko vrijeme izbiva s terena zbog ozljede koljena koju je zadobio u utakmici protiv Juventusa početkom svibnja, a sudeći prema posljednjoj objavi na društvenim mrežama ubrzo možemo očekivati njegov povratak. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan Ibrahimović

Pokretanje videa...

Zlatan Ibrahimović 01:40

Ibrini suigrači iz Milana izgubili su od Atletica s 1-2 u drugom kolu Lige prvaka, a pobjednički gol s bijele točke zabio im je Urugvajac Luis Suarez u 97. minuti susreta. 

Nakon što mu je pokazao drugi žuti karton, sudac je u 30. minuti iz igre isključio Francka Kessieja zbog čega je Ante Rebić burno reagirao. 

Rebić je potpuno izgubio kontrolu te je napao suca i počeo mu se unositi u lice, a njegovi suigrači intervenirali su kako bi spriječili daljnju eskalaciju. 

Italian football Serie A match - AC Milan vs Venezia FC

Trener Milana Stefano Pioli izvadio je Rebića iz igre nakon spomenutih događanja što je Ibrahimović iskoristio kao povod da se oglasi na društvenim mrežama. 

Ibrahimović je objavio zajedničku fotografiju s Rebićem uz njegovu mu najdražu pjesmu 'Jutro je' od Nade Topčagić napisavši: 

"Sve je pod kontrolom, tata je tu"

Zlatanov otac inače je iz BiH, a majka mu je Hrvatica. Upravo je to jedan od razloga koji je kumovao dobrom prijateljstvu Ibrahimovića i Rebića. 

 Ibrahimović je bio i voditelj prve večeri festivala u Sanremu, a na scenu je izašao upravo uz stihove spomenute pjevačice. 

- Ne znam što bih rekla. Fascinirana sam i presretna. U svoj ovoj tuzi, ovo je jedna svjetla točka. Voljela bih ga upoznati, iako sam svojevremeno upoznala njegovog oca, ali to je duga priča. Ponosna sam na uspjeh sportaša i živjeli nam oni 100 godina. Ibrahimoviću, svaka čast za izbor pjesme, ljubi te Nadica - rekla je Topčagić za portal Nova.rs početkom veljače

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...