To je to što me zanima!

Nadal je izveo početni udarac uoči minimalne pobjede PSG-a

U prvom dijelu Reims nije iskoristio penal, u nastavku je PSG bio dominantan i golom Gameira u 65. minuti dohvatio pobjedu. Početni udarac izveo je Rafa Nadal
Vidi originalni članak

U 9. kolu prvenstva Francuske, Dinamov sljedeći suparnik u Ligi prvaka, Paris Saint Germaine, na svom je Parku prinčeva svladao Reims 1:0. 

Gosti su bili bolji u prvom dijelu, a u 40. minuti vratar PSG-a, Salvatore Sirigu, obranio je penal kojeg je izveo Diego. U nastavku je PSG, predvođen Ibrahimovićem i Thiagom Silvom, dominirao, uzdrmali su domaćini dvije vratnice (Matuidi i Menez), a gol odluke postigao je Gameiro u 65. minuti, udarcem glavom s pet metara nakon ubacivanja Maxwella. Nakon gola, PSG je imao još tri velike šanse, Reims jednu, no mreže se više nisu tresle... 

Spomenimo da je početni udarac, uz ovacije publike, izveo španjolski tenisač Rafael Nadal, kojeg je na utakmicu pozvao predsjednik PSG-a, Nasser Al-Khelaifi.

PSG je igrao u ovom sastavu: Sirigu – Sakho (od 78. Sissoko), Thiago Silva, Alex, Van der Wiel - Armand, Maxwell, Matuidi, Nene (od 46. Menez) - Ibrahimović, Gameiro (od 72. Jallet).  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Jedinstveni 21.10.2012.

    Rafa-veliki sportas i covjek.Svaka mu cast.

  • Hercegsiroki 21.10.2012.

    turčin nikad neće

  • JoelDrake 20.10.2012.

    ajmo Rafa ubrzo na teniski teren i objasniti stvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare