To je to što me zanima!

Nadal: Nitko ne voli igrati protiv Diva Ive Karlovića!

Ivo Karlović pobijedio je Ivana Ljubičića. U osmini finala igrat će protiv Rafaela Nadala. Marin Čilić slavio je protiv švicarskog tenisača Wawrinke...
Vidi originalni članak

Neće biti lako. Moram biti strpljiv. I čekati. Čekati na priliku, kojih neće biti puno, najavio je Ivan Ljubičić taktiku protiv Ive Karlovića u trećem kolu Australian Opena.
Nije uspio. Div je pobijedio sunarodnjaka 6-3, 3-6, 6-3, 7-6 (7). Na drugom najvažnijem terenu u Melbourne Parku, u Hisense Areni, slavio je Zagrepčanin nakon 181 minute. Div je više “potezao”, zabio je 64 winnera, i isplatilo mu se. Iskoristio je treću meč-loptu te zasluženo pobijedio i u njhovu drugom međusobnom službenome meču. Ivo će u osmini finala igrati protiv Rafaela Nadala.
- Karlović? Nitko ne voli igrati protiv njega. S Ivom nema nikakvog ritma. Meč će odrediti sitnice - rekao je Rafael Nadal, prošlogodišnji pobjednik Australian Opena.
Meč je na rasporedu u nedjelju.

OPROSTILE SE CLIJSTERS I JANKOVIĆ

Kim Clijsters bila je senzacija prošlogodišnjeg US Opena. S pozivnicom, jedina u povijesti uz Gorana Ivaniševića, osvojila je Grand Slam turnir i najavila novu etapu u karijere nakon što se udala i rodila kćer.
Ali u Melbourneu se nije dugo zadržala. Nadia Petrova pobijedila je Belgijku 6-0, 6-1 u trećem kolu. A Alona Bondarenko izbacila je Jelenu Janković 6-2, 6-3, bivšu prvu tenisačicu svijeta. Justine Henin pobijedila je 3-6, 6-4, 6-2 ruskinju Alisu Klejbanovu, 27. nositeljicu. Dinara Safina, prošlogodišnja finalistica turnira, koju trenira Željko Krajan, lako je slavila 6-1, 6-2 protiv Jelene Baltache. U osminu finalu još su se plasirali Andy Murray, Andy Roddick, Fernando Gonzalez, Marija Kiriljenko...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nasha 24.01.2010.

    Ode i Karlović!

  • the.king 23.01.2010.

    Bit će 13-ste igre.(7:6...) Dolazi Ivo da te napraši po guzi.

  • fastforward 22.01.2010.

    Rafael, kupi prnje i put pod noge, dolazi Veliki Ivo da te rasturi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare