To je to što me zanima!

Nadal: Pa Đoković bi radije htio da Thiem osvoji Pariz nego ja...

Nadal je na Grand Slam listi drugi s 19 naslova, jednim manje od Rogera Federa. Đoković je na 17, ali mnogi bi se okladili da će u toj utrci on završiti kao pobjednik. Svevremenski.
Vidi originalni članak

Rafael Nadal vratio se u akciju. Prvi je nositelj ATP turnira iz serije 500 u Acapulcu gdje je krenuo pobjedom nad sunarodnjakom Pablom Andujarom 6-3, 6-2. Novinari su, tradicionalno, iskoristili vrijeme sa Španjolcem na presici i prošli mnoge teme. Na koje se vjerojatno ni njemu više ne da odgovarati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uglavnom, željeli su znati bi li želio da Novak Đoković ima više Grand Slamova od njega.

- Imam dobar odnos i s Dominicom Thiemom i s Novakom Đokovićem. Ali, iskreno, ako me pitate želim li da Đoković osvojio više Grand Slamova od mene, odgovor je ne.

'OD SRCA BIH JOJ ZAHVALIO' Đoković odgovorio Draženovoj majci: Svi su mi pričali o njemu

Što je drugo uopće trebao odgovoriti...

- To je čisto profesionalna stvar i ja se ne skrivam jer mislim i da pitate Novaka, da bi on rekao da bi radije da Dominic Thiem osvojio Roland Garros nego ja. To je realnost natjecanja i nije usmjereno ni protiv koga osobno.

DOBILI IH RAM I SALISBURY Nije Marinov dan u Emiratima: Ispao parovima sa Đokovićem

Nadal je na Grand Slam listi drugi s 19 naslova, jednim manje od Rogera Federa. Đoković je na 17, ali mnogi bi se okladili da će u toj utrci on završiti kao pobjednik. Svevremenski.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 27.02.2020.

    Volili ga neki ili ne ali biti ce najveci ikada! Nole SAMPIONE!👏👍

  • Greatest-Of-All-Time 27.02.2020.

    Rafa od ovo troje daleko najiskreniji tenisac.Uvijek kaze kako je i to je normala.S druge strane Federer uvijek da ga nije briga za rekorde,a davno bi on prestao igrati da mu nisu vazni...A Djokoviceve otrovne misli otac Srdjan zato izbaci "napolje".No sta se tice rekorda ako Rafa dodje na zemlju zdrav 20-ti GS je jako blizu!

  • bili_os 27.02.2020.

    Nadam se da do kraja iduce godine "najveci" Federer ide u ropotarnicu povijesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare