To je to što me zanima!

Nadal se slomio uoči finala: Dao bih Roland Garros za novu nogu

Ako bi došao neki duh i ponudio vam novu nogu za izgubljeno finale u nedjelju, biste li prihvatili tu ponudu ili bi radije željeli trofej i zadržali problematično stopalo, upitao je novinar Nadala
Vidi originalni članak

Rafael Nadal u nedjelju će igrati svoj 14. finale Roland Garrosa. Slavio je u svih dosadašnjih 13 nastupa, a na putu prema novoj titulu stoji mu prijatelj Casper Ruud, koji je u četiri seta bio bolji od Marina Čilića.

Zanimljivo je pitanje na presici dobio Španjolac, koji godinama boluje od Muller-Weissovog sindroma, degenerativne bolesti zbog koje dolazi do deformacije kosti koja se nalazi u središnjem dijelu stopala i neophodna je za njegovu pokretljivost.

- Ako bi došao neki duh i ponudio vam novu nogu za izgubljeno finale u nedjelju, biste li prihvatili tu ponudu ili bi radije željeli trofej i zadržali problematično stopalo? - upitao ga je novinar, a dobio je sasvim razuman odgovor:

ONA JE OSVOJILA ROLAND GARROS Iva Majoli 25 godina nakon osvajanja Pariza: 'Marin nije igrao ovako od US Opena 2014.'

- Više bih volio izgubiti u nedjelju u finalu, a da dobijem novu nogu. Bio bih veoma sretan svojim životom s novom nogom. Pobjeda je lijepa, ali je život mnogo važniji od bilo koje titule. Posebno nakon karijere koju sam imao - rekao je Nadal.

Podsjetimo, Nadal u Parizu ganja 22. Grand Slam naslov. Osvajanjem Roland Garrosa imao bi dvije titule na najznačajnijim teniskim turnirima više od najvećih rivala Đokovića i Federera.

USPJEH KARIJERE U PARIZU Čilić otkrio što je pošlo po zlu: Ruud je kao desnoruki Nadal

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dejo36 04.06.2022.

    Flo Jo sudbina ga bojim se ceka

  • Jason Bourne 04.06.2022.

    Kada Popaj ode po spinat izmedju setova, noga ce biti puno bolje, a i on ce pobjediti

  • SPLIT 001 04.06.2022.

    i armstrong je furo paciklo pa su mu zbog dopinga poslije sve uzeli... uzet ce i tebi, celavi sepavec

Komentiraj...
Vidi sve komentare