To je to što me zanima!

Nadal se zaručio u tajnosti, a ženi ljepoticu koja mrzi slavu

Španjolski tenisač Rafael Nadal će u rujnu nakon 14 godina veze oženiti Xiscu Perelló, a luksuzno vjenčanje će organizirati na jesen u Mallorci. Xisca je svog dragog bodrila na posljednjem Australian Openu
Vidi originalni članak

Rafael Nadal (32) ide pred oltar! Nakon 14 godina veze, ponajbolji tenisač svijeta kleknuo je pred svoju djevojku Mery Perelló (32) i zaprosio ju je.

Luksuzno vjenčanje će se održati na jesen u Mallorci, a sretni par je zaruke držao u tajnosti lak osam mjeseci, piše HOLA!

Zajedno su od 2005. godine, ali upoznali su se puno ranije. Xisca, kako je zov prijatelji je diplomirani financijski stručnjak, a radi kao voditelj projekata Nadalove humanitarne organizacije. 

Tijekom Australian Opena na kojemu je Španjolac poražen u finalu od Novaka Đokovića je svog zaručnika bodrila s tribina. Međutim, nije jedna od slavnih partnerica sportaša koje su uvijek pokraj terena. Prije nekoliko godina je otkrila zašto je češće ne viđamo na Rafinim mečevima.

- Potreban mu je prostor kada igra, a sama pomisao na to da sam stalno u blizini i da po cijeli dan samo čekam kada će mu nešto zatrebati, iscrpljuje me - rekla je Xisca i dodala:

- To bi me gušilo, a onda bi se on morao brinuti za mene... Ne. Ako ga krenem pratiti po svim turnirima, mislim da postoji opasnost da ne izdržimo dugo zajedno.

Nije tipična žena sportaša ni kada su u pitanju društvene mreže i nema službene profile ni na jednoj društvenoj mreži.

- To nije svijet za mene, a ni Rafa ne bi izabrao ženu koja sanja o takvom životu - objasnila je jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • f14 30.01.2019.

    Karo sam ovu malu jedne godine u Mallorci, dzaba Rafi tolke pare, jos mala prodaje pricu kak ne bi funkcionirali da ga prati po Touru. Prica za bedake, mala voli sarat dok Rafa donosi kruh za stol. Zao mi je sto sam ju iskaro, veliki sam fan Rafe, ali nisam tada imao pojma da mu je to mala.

  • 30.01.2019.

    Garavi duo 😁

  • _Varešak_ 30.01.2019.

    Ima 32 godine i krajnje je vrijeme da stane na ludi kamen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare