To je to što me zanima!

Nadal stopostotan na Novaka, Wawrinka je zadnji polufinalist

Nakon što je Nadal pobijedio sunarodnjaka Ferrera, a Wawrinka Škota Murraya, poznati su svi polufinalisti "mastersa". Bit će to Nadal-Đoković i Federer-Wawrinka
Vidi originalni članak

Španjolac Rafael Nadal osvojio je prvo mjesto u skupini "Ilie Nastase" na ATP "mastersu" tenisača u Londonu s maksimalnim učinkom od tri pobjede nakon što je u susretu 3. kola svladao sunarodnjaka Davida Ferrera 6-7 (2), 6-3, 6-4.

Nadal je još ranije osigurao prvo mjesto u skupini te je i prije početka ovog dvoboja znao kako ga u subotu od 15 sati očekuje dvoboj s prvim igračem svijeta, Srbinom Novakom Đokovićem, no ipak se upustio u dva i pol sata iscrpljujuće borbe protiv Ferrera kako bi ostvario pobjedu. Ferrer je ovogodišnji nastup na "mastersu" okončao s tri poraza.

Švicarac Stan Wawrinka posljednji je, četvrti polufinalist. On je u izravnom dvoboju za drugo mjesto u skupini "Ilie Nastase" svladao Britanca Andyja Murraya 7-6 (4), 6-4.

Wawrinka je tako zauzeo drugo mjesto u skupini s dvije pobjede i jednim porazom, dok je Murray ostao treći s jednom pobjedom i dva poraza. Wawrinka će u polufinalu u subotu od 21 sat igrati protiv sunarodnjaka Rogera Federera.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • wwww 21.11.2015.

    Čudni su putovi božji pa tako i u vrhunskom sportu i u vrhunskom igraču kao što je Nadal koji je radi svojih ozljeda u teniskom svijetu već bio proglašen tenisačom 2 kategorije a mnogi su već govorili da je njegovo vrijeme prošlo i da mu je najbolje se umiroviti a ne na terenu blamirati i tako umanjiti sve ono što je dobro u svijetu tenisa napravio.U Baselu i Parizu je evidentno bilo da je podigao nivo svoje igre a ovo što sam vidio u Londonu to je već na tragu onih njegovih najboljih izdanja.Uspije li osvojiti masters u Londonu začepit će svim kritičarima usta osvetiti se svojim ljutim suparnicima na ovogodišnje bolne poraze i osvojiti turnir koji mu nedostajao u vitrini i ako uspije tada će definitivno biti njegova 2016 god.

  • Ivek987 20.11.2015.

    Što bih volio da Nadal ode do kraja, nije uzeo ni jedan grand slam, a ni završni turnir nikada nije osvojio, bilo bi ovo idealno za njega da osvoji, tada bi vratio malo ovu godinu koja i nije bila nešto posebno za njega. Vamos Rafa.

  • SportFan 20.11.2015.

    Nadal!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare