To je to što me zanima!

Najava Lige prvaka za anale: Lovren kao junak iz stripa...

Dejan Lovren! Borio se na Jadranu, u Francuskoj i Engleskoj. Gospodin ima više odličja, nego što je močvara oko Sankt-Peterburga i gladan je novih pobjeda, priča Timoščuk u genijalnoj najavi Lige prvaka...
Vidi originalni članak

Što da radim, dosadno mi je, zapitao se jedan ruski dječak. Pogledao je prema polici punoj knjiga, nasumično izabrao jedan strip i odnio ga djedu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hoćeš ovu? - začuđeno je pitao stariji gospodin hrapavog glasa srknuvši gutljaj kave prije početka čitanja interesantnog štiva.

- Može, idemo - rekao je i vratio se daleko u prošlost.

Na originalan i posve neobičan način Zenit je najavio Ligu prvaka koja počinje u sljedeći utorak. U stripovskom stilu trenere su prikazali kao zapovjednike, a igrače kao vojnike od kojih svatko posjeduje određene vještine.

Trener Sergej Semak i njegov pomoćnik Anatolij Timoščuk predstavljeni su kao zapovjednici koji razrađuju planove za bitku i predstavljaju svoje vojnike, a Dejana Lovrena su opisali ovako:

- Sastavili smo snažnu momčad, ali nedostaje nam čovjek koji je iskusio najveće pobjede. Dejan Lovren! Borio se na Jadranu, u Francuskoj i Engleskoj. Gospodin ima više odličja, nego što je močvara oko Sankt-Peterburga i gladan je novih pobjeda - opisali su Lovrena koji se pojavio naoružan puškom, dok je na njemu zasjalo ordenje koje simbolizira njegove uspjehe tijekom karijere. 

Zenitovi PR stručnjaci su s ovim videom već osvojili Ligu prvaka, ali nogometaši će imati puno, puno, puno teži zadatak. Ruski prvak će u skupini igrati protiv Borussije Dortmund, Lazija i Club Bruggea, a prva bitka počinje 20. listopada kada na Lužniki dolazi belgijska flota.

Veličanstveni video pogledajte u nastavku!

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • intellectus 15.10.2020.

    Što treba značiti ova slika, još jedan način "posebnog izražavanja"?!

  • savskokupaliste 15.10.2020.

    Lovren =zujalo.

  • muskarcina 15.10.2020.

    Pa pljujete po Lovrenu,pa sta onda o drugima mislite...Uremovic i ekipa

Komentiraj...
Vidi sve komentare