To je to što me zanima!

Najavio pohod na broj 1 pa izgubio: Monfils slomio Čilića

Prvi hrvatski reket neće po dobrom pamtiti povratak na tvrdu podlogu u Dubaiju. Zaigrao je u prijestolnici Emirata nakon devet godina i izgubio od Gaela Monfilsa u tri seta (6-3, 4-6, 6-0)
Vidi originalni članak

Marin Čilić je kao treći nositelj turnira u Dubaiju ispao u prvom kolu od Gaela Monfilsa. Nije to bila dobra predstava našeg tenisača koji je imao problema na servisu, a nije se najbolje snalazio ni s visokim loptama koje je Monfils slao na sam rub terena. Francuz je na kraju slavio s 2-1 (6-3, 4-6, 6-0) u setovima.

Prvi set je Marin odmah otvorio izgubljenim servisom. Nakon 40-15, Monfils je došao na 40-A i uzeo servis Čiliću. Na kraju seta je Monfils još jednom napravio brejk i zaključio prvi set sa 6-3. U drugom setu malo je bolje izgledao Čilić, ali to dosta može zahvaliti Monfilsu koji je u nastavak ušao opuštenije.

Deseti tenisač svijeta oduzeo je Francuzu servis kod 2-2 i nakon toga nije ispuštao prednost te sa 6-4 u gemovima izjednačio rezultat u setovima. Međutim, u trećem je setu Monfils 'dodao gasa', a Čilić se jednostavno 'nije pojavio'. Francuz je metlom od 6-0 i po peti put pobijedio u njihovim međusobnim susretima.

Francuza u osmini finala čeka hrvatski zet Marcos Baghdatis.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • kajzer/soze/80🇷🇸 27.02.2019.

    Jedno je misliti a drugo je činiti...Mislim da nikad više neće biti Čilić medju 5,a ako uspe svaka mu čast!!Hoće da bude broj jedan,a izgubi od neozbiljnog Monfilsa,kakav talenat Monfils Djokovićevo godište...Čovek se zeza i igra neobavezno,opušten...Njegov najveći uspeh su Cibulkova i Svitolina😎

  • 27.02.2019.

    ni gospa ti nemoze pomoc da budes prvi kad si puko

  • -Fast- 26.02.2019.

    volim ga ali je limitiran u glavi, da toga straha nema mogao bi sve dobiti, a ovako još dobro i stoji na ATP ljestvici

Komentiraj...
Vidi sve komentare