To je to što me zanima!

Najboljeg igrača AEK-a nema protiv Hrvatske, ali ni Rijeke

Petros Mantalos ozlijedio je ligamente lijevog koljena te ga čeka operacija i višemjesečni oporavak. Osim što je bio najvažnija karika AEK-a, Mantalos bi vrlo vjerojatno bio i u prvih 11 Grčke protiv Hrvatske
Vidi originalni članak

Kapetan AEK-a Petros Mantalos teško je ozlijedio ligamente lijevog koljena i sigurno neće igrati u utakmicama protiv Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali niti u utakmici Europske lige protiv Rijeke.

U pobjedi AEK-a protiv Panioniosa (1-0) Mantalos je u drugom poluvremenu doskočio prilikom primanja lopte i srušio se kao pokošen iako nikoga oko njega nije bilo. Odmah na podu Mantalos je bio svjestan da je riječ o teškoj ozljedi, prekrižio se i primio za koljeno.

Mantalosu sada slijedi operacija i višemjesečni oporavak, a grčki mediji pišu kako će se zbog ove ozljede u problemima naći i trener AEK-a Manolo Jimenez, ali i izbornik Grčke Michael Skibbe.

S Grčkom je trebao najprije gostovati u Zagrebu 9. studenog, a onda i čekati uzvrat u Ateni tri dana kasnije. U posljednje dvije utakmice reprezentacije bio je u početnoj postavi te imao dvije asistencije protiv Cipra i Gibraltara. Rijeka, pak, kod AEK-a gostuje 23. studenog, a upravo je Mantalos hrvatskom prvaku zabio na Rujevici u pobjedi 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Flinta 30.10.2017.

    to je namjerno napravio da ne mora igrati protiv mocne rijeke

  • pametnih_li_ljudi 30.10.2017.

    Jedini vezni koji je opasan u napadu trenutno se ozlijedi, kakav peh za Grcku

  • kamen1983 30.10.2017.

    Evo ga božo evo ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare