To je to što me zanima!

Najbolji asistent HNL-a prošle sezone odlazi u Sampdoriju?!

Debitirao je Majer i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u svibnju kada je zaigrao protiv Meksika. Istina, ušao je u zadnjim trenucima susreta, ali velika je čast s 19 godina igrati za nacionalnu vrstu
Vidi originalni članak

Odlično je odigrao prošlu sezonu Lovro Majer (19), što mu je bila prva profesionalna u karijeri. Odigrao je 28 utakmica za Lokomotivu, a zabio je četiri gola, no važnije - upisao je 11 asistencija čime je proglašen i najboljim asistentom Prve HNL. Nastavio je oduševljavati i ove sezone pa je u pet nastupa zabio tri gola i ostvario isto toliko asistencija.

Debitirao je Majer i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u svibnju kada je zaigrao protiv Meksika. Istina, ušao je u zadnjim trenucima susreta, ali velika je čast s 19 godina igrati za nacionalnu vrstu.

Njegove sjajne igre primijetili su čelnici talijanske Sampdorije čiji su skauti ostali oduševljeni njegovim nastupima, piše talijanska Gazzetta i naglašava kako je sada samo pitanje vremena kada će Majer napustiti Lokomotivu i potpisati za talijanskog prvoligaša.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • zvonkonov 16.08.2017.

    A kak su propustili Bočkaja!!! Onda ne bi bilo čudno da prpuste i Majera.

  • nonamenoname. 15.08.2017.

    Majer je doktor nauka za sve veznjake dinama, daleko najbolji mladi igrac hnla, u lokomotivi nema vise s kim igrati, ne mogu ga pratiti i razumjeti jer razmislja drugacije jer je 5 klasa iznad svih, za par godina svjetska klasa vjerujte mi

  • Shogun 15.08.2017.

    Redakcija 24 sata ima pravo prvootkupa ovakvih informacija,sve provjereno i pouzdano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare