To je to što me zanima!

Najbolji igrač ABA lige opet dominira: Hrvat drugo kolo u nizu proglašen MVP-jem...

Božić je u susretu 4. kola ABA lige predvodio Zadar do pobjede protiv Krke (88-75) sa 24 koša, devet asistencija, šest skokova i jednom ukradenom loptom
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaš Luka Božić drugo kolo u nizu je proglašen za najkorisnijeg (MVP) igrača regionalne ABA lige.

Božić je u susretu 4. kola ABA lige predvodio Zadar do pobjede protiv Krke (88-75) sa 24 koša, devet asistencija, šest skokova i jednom ukradenom loptom.

Igrač Zadra je bio MVP i trećeg kola, prošlog tjedna kada je u Zadrovoj pobjedi protiv Mornara (92-57) postigao 28 poena uz sedam skokova, četiri asistencije, dvije ukradene lopte i jednu blokadu. Podsjetimo, prošle sezone je uvjerljivo osvojio nagradu za najboljeg igrača regularnog dijela sezone. 

Najbolji strijelac četvrtog kola ABA lige bio je Aleksa Avramović iz Partizana koji je protiv Mege postigao 26 poena, a najviše skokova imao je Shawn Jones iz Cedevite Olimpije koji je u susretu protiv Igokee upisao čak 15 skokova.

Nakon četiri kola ABA lige vode Crvena zvezda i Budućnost sa po četiri pobjede, Zadar je na skoru 2-2, Split ima pobjedu i tri poraza, dok je Cibona upisala četiri poraza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare