To je to što me zanima!

Bjelica ostavio Danija Olma u Zagrebu, brat stigao u Dinamo

Španjolac ima problema s aduktorom i Bjelica ga je ostavio u Zagrebu, umjesto njega će igrati Lovro Majer ili Luka Ivanušec. Bliži prvih je 11 je Majer. On bi trebao početi utakmicu S Hajdukom
Vidi originalni članak

Dani Olmo nije jutros otputovao s momčadi u Split. Ostao je u Zagrebu, a razlog je mišić, točnije rečeno aduktor.

Španjolac ima problema s aduktorom i Bjelica ga je ostavio u Zagrebu, umjesto njega će igrati Lovro Majer ili Luka Ivanušec. Bliži prvih je 11 je Majer. On bi trebao početi utakmicu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doznajemo da ozljeda nije strašna, Olmo je osjetio zatezanje i zbog toga neće igrati u Splitu.

"MODRI" KAO AUTSAJDERI Talijani i Englezi o Dinamu: Oni su mladi, talentirani i prolazni

Nije Olmo putovao niti na posljednji derbi HNL-a u Osijeku kad je bilo 0-0. Nenad Bjelica će napraviti nekoliko promjena u odnosu na utakmicu protiv Rosenborga u Trondheimu.

Ima još nekoliko dvojbi, ali jasno je kako neće imati najboljeg igrača protiv najvećeg rivala. 

STIGLI NA MAKSIMIR Olmo: Želim igrati Ligu prvaka, a zašto to ne bi bilo u Dinamu?

Do kraja prijelaznog roka ostala su tri dana, 2. rujna u ponoć završava prijelazni rok. U ponedjeljak će se konačno znati je li Olmo ostaje u Dinamu. 

- Radi se na Danijevoj budućnosti. Prijelazni rok traje do 2. rujna tako da trebamo pričekati i vidjeti što će se dogoditi, doista ne znam hoće li Dani ostati u Dinamu. Postoji li mogućnost da ostane? Ne znam - kazao nam je tata Olmo.

U iščekivanju vijesti o potpisu novog ugovora Dinamo je u petak objavio kako je za "modre" Olmo potpisao. Ali ne Dani (21), nego njegov stariji brat Carlos (23). Igrat će u drugoj momčadi. I to je dobar znak da bi i Dani mogao ostati u Maksimiru.

Danas je Međunarodni dan nestalih osoba. Još se traga za 1892 ljudi koji su nestali u Domovinskom ratu. Pomozimo njihovim obiteljima da pronađu svoje najmilije. Njihove priče pročitajte na nestali.eu

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 123

  • tomicalomica 31.08.2019.

    Ovakav kvalitetan igrač se kvari protiv ispod prosječnih ekipa ...dobar potez Bjelice

  • tomicalomica 31.08.2019.

    Ja bi za ovu utakmicu protiv hajduka angažirao Hrgovića da igra stopera

  • 30.08.2019.

    Dinamo s neuigranom ekipom (citaj 2-3 postava) pregazi hajduk na punom poljudu, a nakon derbija se pise dal je bio faul na hamzi kod treceg gola. E moj hajduce, ako ne bude puha vitar i posten sudac mozda primite samo 2 komada

Komentiraj...
Vidi sve komentare