To je to što me zanima!

Najbolji prijatelji: Kim Jong-un i Rodman zajedno na more...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Umirovljena NBA zvijezda Dennis Rodman i sjevernokorejski vođa Kim Jong-un planiraju zajednički odlazak na ljetovanje. Američki političari osudili su prijateljstvo
Vidi originalni članak

Rodman je najavio da se u kolovozu planira vratiti u Sjevernu Koreju. Dodao je da sa svojim prijateljem Kimom planira provesti godišnji odmor. Bivši košarkaš s komunističkim diktatorom nedavno se sastao u Pjongjangu. Gledali su košarkašku utakmicu. Američki političari osudili su njihovo prijateljstvo.

- Ne podupirem to što radi, ali on je moj prijatelj. Da, u kolovozu ću opet ići u Sjevernu Koreju, odmor ću provesti s Kimom - rekao je Rodman. 

Njegova izjava stigla je nakon što je Kim počeo zveckati oružjem i zaprijetio da će zbrisati Južnu Koreju te raketama napasti SAD.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • AntonTrdić 13.03.2013.

    rodman ga napalio pa sad mali prijeti

  • trlababalan99 13.03.2013.

    Znači ovo ljeto ćemo vidjet Rodmana i Kima kak se drže za rukice i šeću stradunom ili partijaju na Hvaru....

  • BlackBartBlues 13.03.2013.

    građani Južne Koreje u zadnje vrijeme se žale na glasnu glazbu koja dolazi od sjevernih susjeda. kažu da se to vise neda izdržat , te da glazba ne staje ni poslije 10 sati , te da je najgore od svega to što se vrti ista pjesma : http://www.youtube.com/watch?v=gJZ0xZuW7mw

Komentiraj...
Vidi sve komentare