To je to što me zanima!

Najbolji svjetski hrvači dolaze u veljači na Grand Prix Zagreb

Ovogodišnji zagrebački Grand Prix svjetska hrvačka federacija (UWW) uvrstila je u Ranking seriju turnira, što znači da rezultat ulazi u bodovanje za svjetsku ljestvicu. Time je Zagreb postao jedan od četiri najjača turnira
Vidi originalni članak

Međunarodni turnir hrvanja grčko-rimskim stilom - UWW Ranking Series: Zagreb Open Grand Prix 2019. okupit će 9. i 10 veljače najbolje svjetske hrvače. Dolazak je potvrdilo više od 200 natjecatelja iz 20 zemalja, a među njima i olimpijski, svjetski i kontinentalni osvajači medalja.

Hrvatske uzdanice bit će Božo Starčević, Ivan Huklek, Antonio Kamenjašević, Dominik Etlinger, Danijel Janečić, braća Žugaj i drugi. Ovogodišnji Zagreb Open Grand Prix uvršten je u Ranking Series turnire, što znači da rezultat ulazi u bodovanje za ljestvicu najboljih svjetskih hrvača, te je najprestižnija kategorija koja se dodjeljuje turniru. Inače, boduju se samo svjetska i kontinentalna prvenstva, te četiri najjača svjetska turnira Ranking serije, među kojima je i naš Grand Prix Zagreb Open. 

- Veliko nam je zadovoljstvo najaviti šesti Zagreb Open Grand Prix, uvjerljivo najjači dosad, koje će okupiti najjače hrvačke reprezentacije svijeta i najbolje hrvače u svim kategorijama hrvanja grčko-rimskim stilom. Većina reprezentacija stiže u Zagreb tjedan dana uoči turnira i pripremat će se u našem međunarodnom trening kampu - rekao je Milan Pavelić, predsjednik Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba.

Turnir počinje 9. veljače u 10 sati u maloj dvorani Doma sportova, a otvorenje i finala na rasporedu su u nedjelju, 10. veljače, u 17.30 sati. Ulaz za posjetitelje je besplatan. 
  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare