To je to što me zanima!

Najbrža Hrvatica postala je majka: Rodila je sinčića Vita...

Od Glasgowa, kada je trčala u drugom stanju, miruje, a neki su tu utrku protumačili i njenom posljednjom. Još nije službeno objavila kraj premda je tada govorila da su joj želja Olimpijske igre u Tokiju.
Vidi originalni članak

Andrea Ivančević (35), najbrža Hrvatica svih vremena te rekorderka u disciplinama na 100 metara i 100 metara s preponama, ovih je dana doživjela najradosniji trenutak koji žena može doživjeti. Postala je majka donijevši na svijet sinčića Vita, prenijele su Sportske novosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lijepa Zagrepčanka preselila se u London gdje je njen suprug dobio posao, nakon što je prošle godine na Europskom dvoranskom prvenstvu u Glasgowu osvojila sedmo mjesto na 60 metara s preponama.

Od tada miruje, a neki su tu utrku protumačili i njenom posljednjom. Još nije službeno objavila kraj premda je tada govorila da su joj želja Olimpijske igre u Tokiju.

- Ne znam otkud ta nagađanja. Kad bude kraj karijere, javno ću to reći. Istina je da sam uzela stanku, ali istina je i da i dalje treniram. Ne za natjecanje, ali da za održavanje kondicije. Stanku sam uzela jer je suprug dobio posao u Londonu i tamo sam se preselila. Treba puno vremena da si posložite život, a dok to traje, ja ne mogu ozbiljno trenirati - govorila je tada Andrea.

- Radim na tome da odem na Igre. Već sam kontaktirala neke atletske klubove u Londonu u kojima bih mogla kvalitetno trenirati. Tko zna, možda se vratim već za sljedeću dvoransku sezonu. Znat će se sve više-manje za nekoliko mjeseci. Do tada se vodim kao atletičarka koja je samo uzela stanku od natjecanja. Uostalom, sprint je disciplina u kojoj stanka od godinu-dvije ne predstavlja nikakav problem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • PredragKišurek 16.03.2020.

    Svaka čast.

  • baja3000 15.03.2020.

    Prelijepa žena

  • čončika 15.03.2020.

    Čestitam i mužu. Logično je da je zatrudnila. Kada stisne onim mišićavim nogama, i pluća bi iscijedila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare